Flipkart All video Quiz Answers for Today

Flipkart Today Quiz Answers

Answer all three questions correctly to stand a chance to win Rs.1000, Rs.50, and Super Coin by playing the Flipkart Fake or Not Fake Quiz.
Flipkart Quiz Answers Today, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today, Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today, Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today, Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today, Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today, Flipkart Dating Aaj Kal Today Quiz Answers, Flipkart Sirf Ek Minute Today Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Fake Today Quiz Answers || 20 October 2021

Episode 312 [S4E312]: Is Unicorn even real? – 20th October 2021

Question 1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake

Question 2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake

Question 3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake


Daam Sahi Hai Flipkart Answers to Win Amazing Prizes. If you answer all 3 questions correctly, you will win a Smartphone, Vouchers, and Super Coin.

Flipkart Daam Sahi Hai Today Quiz Answers || 20 October 2021

Episode 167 [S2E167]: Antique Guns – 20th October 2021

Question 1: What is the refersh rate of realme 43 inch full hd led android smart tv

Answer: (A) 60hz

Question 2: Is the mrp of the modern queen wooven banarsi saree is greater than or less than 3000

Answer: (A) greater than 3000

Question 3: Slide to guess the mrp of giftadia antique guns painting

Answer: (C) 49999


You can win a smartphone, vouchers, and super coin by answering all 6 questions correctly in the Flipkart Sirf Ek Minute Quiz.

Flipkart Sirf Ek Minute Today Quiz Answers || 20 October 2021

Episode 97 [EP97]: The White Revolution – 20th October 2021

Question 1: The famous tunday kebabs originated in which city

Answer: (D) Lucknow

Question 2: What is the name given to the charging port of the apple products

Answer: (C) Lightning

Question 3: The white revolution in india happened in which product

Answer: (B) Milk

Question 4: Abhijeet Sawant was the first winner of which reality show

Answer: (B) Indian idol

Question 5: Which of these gadgets has side a and b for listening

Answer: (A) Audio cassette

Question 6: Which piece in chess can move in only vertical or horizontal lines

Answer: (B) Rook


Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answers || 20 October 2021

Episode 41 [S4E41]: Proposal: Taj ya Eiffel? – 20th October 2021

Question 1: Have you ever had a crush on your teacher?

Answer: (B) No

Question 2: What percent of people can speak more than 3 languages?

Answer: (B) 50-60%

Question 3: Which would be your dream proposal place?

Answer: (B) Eiffel tower


Flipkart Ladies vs Gentlemen Today Quiz Answers || 20 October 2021

Episode 5: Genelia counters Terence – 20th October 2021

Question 1: What % of men believe that hobbies like dancing and singing are womanly

Answer 1: 50%

Question 2: What % of people belive that women wearing ripped jeans or revealing clothes go against india traditional values

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men reuse dirty underwear by turning them inside out

Answer 3: 50%

Daam sahi hai answers | fake or not quiz | flipkart fake or not quiz answers | flipkart quiz answers | flipkart today quiz answers | khel paheliyon ka quiz answers | today quiz answers