Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers | All Episode

FLIPKART Ladies Vs Gentlemen QUIZ All Episodes DETAILS

Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
Available On: Flipkart Game
Based On: Opinion
Winner Announcement: Immediately

How To Play Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz All Episodes
  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Open & Sign In To The Flipkart App.
  3. Open Games Section In The App & Find Ladies Vs Gentlemen Contest
  4. There Will Be A Total Of 3 Questions
  5. Answer All Ladies Vs Gentlemen Quiz Questions Correctly To Enter The Lucky Draw

Season 2

Episode 5: Genelia counters Terence – 20th October 2021

Question 1: What % of men believe that hobbies like dancing and singing are womanly

Answer 1: 50%

Question 2: What % of people belive that women wearing ripped jeans or revealing clothes go against india traditional values

Answer 2: 50%

Question 3: What % of men reuse dirty underwear by turning them inside out

Answer 3: 50%


Episode 4: Cheating Men – 19th October 2021

Question 1: What percent of men think that women always fight when they have their periods?

Answer 1: 60%

Question 2: What percent of people feel that men cheat more than women in a relationship?

Answer 2: 60%

Question 3: What percent of women believe that men spend all their free time only thinking about sex?

Answer 3: 40%


Episode 3: Devoleena gets too emotional – 18th October 2021

Question 1: What percent of men think they are better in decison making roles than women

Answer 1: 60%

Question 2: What percent of people believe that after committing to a relationship men disappear more than women

Answer 2: 60%

Question 3: What percent of women feels that if a man does housework he ends up increasing her workload

Answer 3: 60%


Episode 2: Men need permission – 17th October 2021

Question 1: What percent of people believe that men have to stop going out with friends after marriage

Answer 1: 50%

Question 2: What percent of people feel that women are trolled more viciously than men on social media

Answer 2: 70%

Question 3: What percent of people believe that men flirt with every women they meet

Answer 3: 50%


Episode 1: War is back – 16th October 2021

Question 1: What % of people think that women are more intolerant in a relationship?

Answer 1: 60%

Question 2: What % of people feel that men suffer slightly in abusive relationships?

Answer 2: 70%

Question 3: What % of people believe that men do not have a bath everyday?

Answer 3: 40%


Season 1

Episode 30: The Final Battle

Question 1: What % Of People Have Been In A Relationship With Their Best Friend’s Ex?

Answer 1: 50%

Question 2: What % Of Men Avoid Sex More Than Women?

Answer 2: 40%

Question 3: What % Of Men Take More Time To Get Ready?

Answer 3: 30%


Episode 29: Bhaawanao Ko Samjho!

Question 1: What % Of Men Know Where Things Are Kept In Kitchen?

Answer 1: 40%

Question 2: What % Of Women Feel That Men Are Less Emotional Than Women?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of Men Are More Miserly Than Women?

Answer 3: 60%


Episode 28: Apna Sapna Money Honey

Question 1: What % Of People Feel That Women Should Have Quota /Reservations At All Places?

Answer 1: 40%

Question 2: What % Of Men Have An Issue With Their Partner Having A Higher Salary In Comparision To
Them?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of People Pick Up Their Partners Cxalls While Playing Video Games?

Answer 3: 50%


Episode 27: The Ex Appeal!

Question 1: What % Of Men Flirt With Their Partners Best Friend?

Answer 1: 70%

Question 2: What % Of Men Have Gone To A Medical Store Far Away From Home To Purchase
Contraceptives?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Find Their Exes Hotter After Their Breakup?

Answer 3: 70%


Episode 26: Joru Ka Ghulam?

Question 1: What % Of People Believe That Women Tend To Nag More Than Men?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Women Believe That A Man Cannot Be Loyal To One Woman His Entire Life?

Answer 2: 50%

Question 3: What % Of People Believe That After Getting Into Relationship Nost Men Become Joru Ka Ghulam?

Answer 3: 60%


Episode 25: Instant Breakup!

Question 1: What % Of Women Believe That Their Partners Know Nothing About Their Favourite Things?

Answer 1: 30%

Question 2: What % Of Women Beliwve That Men Are More Dominating?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Break Up Over Text Message?

Answer 3: 70%


Episode 24: Hum Do Hamare No

Question 1: What % Of People Want The Light Switched Off During The Intimate Moments?

Answer 1: 70%

Question 2: What % Of Women Like A Man With A Beard And Moustache?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of People Do Not Want To Have Children After Marriage

Answer 3: 30%


Episode 23: Men In Parlour

Question 1: What % Of Men Don’t Wash Their Hands After Using The Washroom?

Answer 1: 20%

Question 2: What % Of Men Believe That If A Girl Is Friendly Then She Is Ready For A Physical Relationship

Answer 2: 40%

Question 3: What % Of Men Get Beauty Treatments Done In A Salon Because Of Their Partner’s Pressure?

Answer 3: 50%


Episode 22: F.R.I.E.N.D.S

Question 1: What % Of Men Introduce Their Girlfriends As ‘Just Friends’?

Answer 1: 70%

Question 2: What % Of People Think That Women Are More Accepting Of Homosexuals Than Men?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of Men Are Scared Of Cockroaches/Rats Or Lizards?

Answer 3: 40%


Episode 21: Pati, Patni Aur Bai

Question 1: What % Of Women Made Their Partner Do Household Chores During Lockdown?

Answer 1: 80%

Question 2: What % Of Men Believe That In The #Metoo Movement Many Men Are Blamed Without Reason?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Listen To Sad Songs After A Breakup?

Answer 3: 80%


Episode 20: Silent Talkies

Question 1: What % Of People Believe That Men Are Better Cooks Than Women?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Women Feel That They Have No Choice But To Stay In An Abusive Relationship?

Answer 2: 30%

Question 3: What % Of Men Have To Forcefully Go And Watch A Movie That Their Partner Wants To See?

Answer 3: 60%


Episode 19: Lady Boss

Question 1: What % Of Wives Believe That Even Today Their Husbands Are Tied To Their Mother’s Pallu?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Men Have An Objection Reporting To A Female Boss?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of Men Feel That A Woman Looks Hottest In A Saree?

Answer 3: 80%


Episode 18: Parenting 101 !

Question 1: What % Of Men Forget To Say ‘I Love You’ After Marriage?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of People Think That Daughters Take Better Care Of Parents Than Sons Do?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Feel That Filmstars Don’t Even Know How To Change Their Children’s Diapers?

Answer 3: 50%


Episode 17 : Hasaa Toh Phasaa?

Question 1: What % Of People Feel That It Is Easier To Woo A Man Rather Than A Woman?

Answer 1: 70%

Quesiton 2: What % Of People Feel Than Women Should Have An Arranged Marriage?

Answer 2: 40%

Question 3: What % Of Men Make Up Stories About Themselves To Get A Girlfriend?

Answer 3: 70%


Episode 16 : Gold-Digger World!

Question 1: What % of men feel that women are bad drivers?

Answer 1: 30%

Question 2: What % of people feel that women want to settle down with a rich man only?

Answer 2: 40%

Question 3: What % of people have taken advantage of an empty lift?

Answer 3: 60%


Episode 15 : Playboy Men?

Question 1: What % Of Women Expect Men To Pay The Bill On A Date?

Answer 1: 80%

Question 2: What % Of Men Think Premarital Sex Is Okay But Want The Girl They Marry To Be A Virgin?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of Women Snore More Than Men?

Answer 3: 50%


Episode 14 : Dil Maange More!

Question 1: What % Of Men Do Not Want To Commit In Their Relationship?

Answer 1: 30%

Quesiton 2: What % Of People Lie To Their Partners About Them Having Cooked Tasty Food?

Answer 2: 70%

Quesiton 3: What % Of Women Want To See Men In Item Numbers?

Answer 3: 40%


Episode 13 : Pyar Aj Kal

Question 1: What % Of People Judge Others Based Purely On Looks?

Answer 1: 60%

Question 2 : What % Of Women Believe That Checking Their Partners Phone Is Their Birth Right?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of Couples Have Been Caught Kissing In Park?

Answer 3: 80%


Episode 12 : Pyaar Ka Punchnama

Quesiton 1: What % Of People Compare Current Partners To Their Exes?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Men Are More Possessive In Any Relationship?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of Men Spend More Time On Their Phone Than With Their Partner?

Answer 3: 60%


Episode 11 : Men are Bulakkad

Question 1: What % Of Women Feel That Men Cannot Remember Important Dates?

Answer 1: 50%

Question 2: What % Of Men Are Comfortable Purchasing Sanitary Napkins From A Shop?

Answer 2: 50%

Question 3: What % Of Men Are More Attracted To Older Women?

Answer 3: 50%


Episode 10 : Shaadi ke Side Effects

Question 1: What % Of Men Feel That They Lose Their Freedom After Marriage?

Answer 1: 70%

Question 2: What % Of People Are Happier When A Son Is Born In The House?

Answer 2: 80%

Question 3: What % Of People Post Their Edited Pictures On Social Media To Impress A Man/Woman?

Answer 3: 80%


Episode 9 : Men are tech savvy?

Question 1: What % Of Women Want To Live In A Joint Family Setup After Marriage?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of People Feel That Men Are Better At Understanding New Technology In Comparison To Women?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of People Want A Break From Their Partner After Lockdown?

Answer 3: 50%


Episode 8 : Melodramatic women?

Question 1: What % Of Men Think It Is Alright To Stare At Their Women Even While Their Partners Are With Them?

Answer 1: 50%

Question 2: What % Of People Believe That A Relationship With A Divorcee Is A Problem?

Answer 2: 60%

Question 3: What % Of People Believe That Women Cry On The Smallest Of Issues?

Answer 3: 70%


Episode 7 : Men are always sorry?

Quesiton 1: What % Of Men Feel That They Have To Say Sorry Even When They Aren’t Wrong?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of Women Feel That Men Don’t Understand The Mood Swings Of A Woman On Her Period?

Answer 2: 30%

Question 3: What % Of Women Have A Problem On Being Called ‘Aunty’?

Answer 3: 80%


Episode 6 : Sanskari ya Badass

Question 1: What % Of Men Believe That Women Cannot Do Men’s Work?

Answer 1: 20%

Question 2: What % Of Women Update Every Moment Of Their Life On Social Media?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of People Have Used A Washroom Meant For The Opposite Sex By Mistake

Answer 3: 50%


Episode 5 : Ladies propose first?

Question 1: What % Of Women Expect The Man To Propose First?

Answer: 80%

Question 2: What % Of Women Feel That Men Will Have A Problem In Being A ‘House Husband’?

Answer: 70%

Question 3: What % Of Men Get Irritated When Their Partners Ask Them If They Have Put On Weight?

Answer: 60%


Episode 4 : Befikre Boys

Question 1: What % Of Women Believe That Men Are Lying When They Say That They Will Be Late In Office?

Answer 1: 60%

Question 2: What % Of People Believe That To Have A Successful Relationship A Woman Has To Sacrifice Her Career?

Answer 2: 50%

Question 3: What % Of Men Get Irritated When They Are Called ‘Shona/ Babu’ Etc In Public?

Answer 3: 60%


Episode 3 : Virgin men are liars?

Question 1: What % Of Men Think That They Are Smarter Than Women?

Answer 1: 30%

Question 2: What % Of Women Are Irritated By Their Partner Watching Sports?

Answer 2: 60%

Questiion 3: What % Of Men Pout While Taking A Selfie?

Answer 3: 80%


Episode 2 : Street smart kudiyan

Question 1: What % Of Men Think That They Are Smarter Than Women?

Answer 1: 70%

Quesiton 2: What % Of Women Are Irritated By Their Partner Watching Sports?

Answer 2: 70%

Question 3: What % Of Men Pout While Taking A Selfie?

Answer 3: 30%


Episode 1 : Let the battle begin

Quesiton 1: What % Of People Believe That A Man Dating Multiple People Is A Stud While A Woman Doing The Same Is Characterless?

Answer: 60%

Question 2: What % Of People Change Of Names Of Certain People On Their Phone To Hide It From Their Partner?

Answer: 80%

Question 3: What % Of Women Feel That The Clothes They Posses Are Not Enough?

Answer: 70%