Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

The Flipkart Video Introduced Kya Bolti Public The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday. You Can Play The Flipkart Kya Bolti Public Quiz And Win Exciting prizes like Smart phones, Flipkart gift vouchers, Super coins and many more. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 3 Correct Answers To The Quiz.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers today for Season 4

Season 4

Episode 41 [S4E41]: Proposal: Taj ya Eiffel? – 20th October 2021

Question 1: Have you ever had a crush on your teacher?

Answer: (B) No

Question 2: What percent of people can speak more than 3 languages?

Answer: (B) 50-60%

Question 3: Which would be your dream proposal place?

Answer: (B) Eiffel tower


Episode 40 [S4E40]:  Wedding: Grand ya Simple? – 19th October 2021

Question 1: Which situation will embarras you more

Answer: (B) Continuous hiccups

Question 2: What percent of people hate karela

Answer: (A) 70-80%

Question 3: What kind of wedding would you prefer having

Answer: (A) Big fat indian wedding


Episode 39 [S4E39]: Athlete ya Cricketer? – 18th October 2021

Question 1: Can you match your current signature with your first signature

Answer: (A) Yes

Question 2: What would your rather be

Answer: (B) Cricketer

Question 3: What percent of people prefer travelling solo

Answer: (A) 70-80%


Episode 38 [S4E38]: Kohli ya Dhoni? – 17th October 2021

Question 1: Who is your favorite comedian

Answer: (B) Kapil Sharma

Question 2: Who is your all time favourite Indian cricketer

Answer: (B) MS Dhoni

Question 3: Are you satisfied with your current monthly salary

Answer: (B) No


Episode 37 [S4E37]: Mountains ya Beaches? – 16th October 2021

Question 1: Do people pass on their gift to others

Answer: (A) Yes

Question 2: What is more likely to make you laugh

Answer: (A) Jokes

Question 3: What percent of people would like to build a house in the mountains

Answer: (A) 40-50%


Episode 36 [S4E36]: Horror Movies: Haan ya Nah? – 15th October 2021 

Question 1: Do people chew nails

Answer: (A) Yes

Question 2: Which kind of pizza do people prefer to eat

Answer: (A) Margarita Pizza

Question 3: What percent of people are not afraid to watch horror movies

Answer: (A) 70-80%


Episode 35 [S4E35]: Bollywood ya Cricket? – 14th October 2021

Question 1: What percent of people hate talking selfie

Answer: (A) 50-60%

Question 2: Who do people find funnier?

Answer: (A) Zakir Khan

Question 3: Is cricket bigger than bollywood in india

Answer: (A) Yes


Episode 34 [S4E34]: Love ya Arrange Marriage – 13th October 2021

Question 1: What percent of people like monsoon?

Answer: (A) 60-70%

Question 2: Who is a bigger star?

Answer: (A) Kiara advani

Question 3: What do people prefer?

Answer: (B) Love marriage


Episode 33 [S4E33]: WFH: Yes ya No? – 12th October 2021

Question 1: Do people prefer working from home

Answer: (B) Yes

Question 2: Where do people prefer watching shows

Answer: (B) TV

Question 3: What percent of people fake their age

Answer: (A) 70-80%


Episode 32 [S4E32]: Swimming ya Cycling – 11th October 2021

Question 1: What exercise do people prefer?

Answer: (B) Cycling

Question 2: What percent people fast for spiritual reasons?

Answer: (B) 60-70%

Question 3: Which Store are you likely to enter?

Answer: (A) All items 500


Episode 31 [S4E31]: Sunrise ya Sunset? – 10th October 2021

Question 1: Which one do people prefer

Answer: (A) Sunrise

Question 2: What percent of people beilve that green tea can help you lose weight

Answer: (B) 70-80%

Question 3: Do people put their shopping plans on hold to shop at a sale

Answer: (A) Yes


Episode 30 [S4E30]: Shopping Han ya Nah? – 9th October 2021

Question 1: What does food taste better with

Answer: (A) Ghee

Question 2: What percentage of people share their things with others

Answer: (A) 70-80%

Question 3: Have people already shopped from the big billion days sale

Answer: (A) Yes


Episode 29 [S4E29]: Shadi: Function ya Khana? – 8th October 2021

Question 1: How many people attend weddings only for foods

Answer: (B) 30-40%

Question 2: If you were on entrepreneur what would be your business be

Answer: (A) Food

Question 3: What would u prefer shopping more during the sale period

Answer: (A) Electronics


Episode 28 [S4E28]: Ghost: Fact or Fiction? – 7th October 2021

Question 1: How many people believe that ghost exist

Answer: (B) 50-60%

Question 2: What would you do if you had a super power

Answer: (A) Time travel

Question 3: Should your partner have your social media access

Answer: (B) Yes


Episode 27 [S4E27]: Work: Morning ya Night? – 6th October 2021

Question 1: What time of the day people like working early morning or late nights

Answer: (B) Late night

Question 2: Is spoken english necessary to get a job

Answer: (A) Yes

Question 3: Who is the better digital content creator

Answer: (B) Prajakta koli


Episode 26 [S4E26]: Sandals ya Shoes – 5th October 2021

Question 1: What type opf footwear do women prefer

Answer: (B) Shoes

Question 2: How many people read terms and conditions while signing a document?

Answer: (B) 70-80%

Question 3: Do you think indian men still wear vest under their shirt

Answer: (A) Yes


Episode 25 [S4E25]: Movies ya Serials – 4th October 2021

Question 1: Which celebrity couple do people love more?

Answer: (B) Ranveer – Deepika

Question 2: What do people like watching more

Answer: (A) Movies

Question 3: Do people try on clothes before they buy

Answer: (A) Yes


Episode 24 [S4E24]: Romance ya Thriller? – 3rd October 2021

Question 1: Who do people prefer listening to during the monsoon season

Answer: (A) Arijit singh

Question 2: What is the strangest thing people have done during an online meeting

Answer: (A) Brushing teeth

Question 3: What genre of movie do people prefer watching on a date

Answer: (B) Action & Thriller


Episode 23 [S4E23]: Jwellery: Gold ya Diamond? – 2nd October 2021

Question 1: What do people prefer doing on sunday

Answer: (A) Sleeping

Question 2: Do people prefer diamond or gold jwellery?

Answer: (A) Diamond

Question 3: Do people prefer listening to music while working

Answer: (B) No


Episode 22 [S4E22]: News: TV ya Online? – 1st October 2021

Question 1: Do people need one alarm or more than one to wake up?

Answer: (A) One Alarm

Question 2: Which cousin siblings duo looks better

Answer: (B) Prineeti and priyanka

Question 3: Do people prefers being clicked by others or take their selfies

Answer: (B) Taking selfies


Episode 21 [S4E21]: News: TV ya Online? – 30th September 2021

Question 1: Where do people prefer to watch news

Answer: (A) News Channel

Question 2: What percent of people still prefer to listen to the radio?

Answer: (A) 50-60%

Question 3: Where do youngsters learn cooking from

Answer: (B) Family


Episode 20 [S4E20]: Sports: Indoor ya Outdoor? – 29th September 2021

Question 1: What type of men do women prefer?

Answer: (A) Outgoing

Question 2: What time of the day do people prefer to surf the internet?

Answer: (A) During the day

Question 3: What kind of sports do people prefer more?

Answer: (A) Outdoor


Episode 19 [S4E19]: Petticoat Baba – 28th September 2021

Question 1: Do people believe in astrology

Answer: (A) 60-70%

Question 2: What are people scared of more ?

Answer: (B) Lizard

Question 3: Who do people find more cute old people or kids?

Answer: (B) Kids


Episode 18 [S4E18]: Khana: Chinese ya Italian? – 27th September 2021

Question 1: Do people remember birthdays only because of social media

Answer: (A) 60-70%

Question 2: What do people prefer to watch on instagram

Answer: (A) Reels

Question 3: What do people prefer to eat at restaurants ?

Answer: (A) Chinese


Episode 17 [S4E17]: Rail ya Khudki Gadi? – 26th September 2021

Question 1: What percent people prefer public transport during covid?

Answer: (B) 30-40%

Question 2: What time do people prefer to sleep at night?

Answer: (A) Before midnight

Question 3: What are people more scared of?

Answer: (A) Flight takes offs


Episode 16 [S4E16]: Roti ya Makaan? – 25th September 2021

Question 1: Which superpower would people like to have for a day

Answer: (A) Mind reading

Question 2: Do people buy things sold at traffic signals

Answer: (A) Yes

Question 3: If people were stranded on an island what would they prefer more

Answer: (B) Food


Episode 15 [S4E15]: Go Corona Goa – 24 September 2021

Question 1: According to people would the world become covid free by the end of 2022

Answer: (A) 60-70%

Question 2: What would people prefer to buy if they had 5 lakh rupees

Answer: (A) New car

Question 3: According to people which is Akshay Kumar most preferred role?

Answer: (B) Comedy


Episode 14 [S4E14]: Jamun ya Jalebi? – 23 September 2021

Question 1: How do women prefer men?

Answer: (A) With beard

Question 2: Which sweet dish do people prefer to eat ?

Answer: (B) Jalebi

Question 3: What percentage of people hate their boss?

Answer: (A) 30-40%


Episode 13 [S4E13]: Outing ya Staying Home? – 22 September 2021

Question 1: What percentage of people think that there should be censorship on OTT platform

Answer: (A) 70-80%

Question 2: Which one of these would not have acted in films if they dont have any film background

Answer: (A) Sonakshi sinha

Question 3: What do people prefer to do on weekends

Answer: (A) Going out


Episode 12 [S4E12]: Ethnic ya Western? – 21 September 2021

Question 1: According to people which is the better breakup song?

Answer: (A) Channa mereya

Question 2: Do people google before meeting new people?

Answer: (A) Yes

Question 3: Which of Alia Bhatt’s look do people like more?

Answer: (B) Western


Episode 11 [S4E11]: Free – Alcohol ya WiFi? – 20 September 2021

Question 1: What should flights provide?

Answer: (B) Free wifi

Question 2: Do grown ups watch cartoons?

Answer: (A) 70-80%

Question 3: Which sibling duo is cooler?

Answer: (A) Janhvi & Khushi Kapoor


Episode 10 [S4E10]: Digital ya Cash? – 19 September 2021

Question 1: Do people like watching cricket

Answer: (A) Yes

Question 2: What do people prefer more

Answer: (B) Cooking at home

Question 3: Do people prefer online payment over cash payments

Answer: (B) Online payment


Episode 09 [S4E09]: Reviews ya Price? – 18 September 2021

Question 1: What is more important for people while shopping at Flipkart?

Answer: (B) Good Reviews

Question 2: Do people still hangout with your school friends?

Answer: (A) Yes

Question 3: Which Priyanka Chopra movie do people like more?

Answer: (A) Dil dhadkne do


Episode 08 [S4E08]: Original Songs ya Remix? – 17 September 2021

Question 1: Who snores more?

Answer: (A) Men

Question 2: Do you like remixes of old songs?

Answer: (A) No

Question 3: Which is worse?

Answer: (B) Stomach ache


Episode 07 [S4E07]: Kundli ya Swipng? – 16 September 2021

Question 1: What phone unlock feature do people like more?

Answer: (B) Fingerprint

Question 2: Do people think Salman Khan is the most popular khan of Bollywood

Answer: (A) Yes

Question 3: Where do people prefer looking for a partner

Answer: (A) Matrimonial Sites


Episode 06 [S4E06]: iPhone: Essential ya Luxury – 15 September 2021

Question 1: How many people read newspaper everyday?

Answer: (B) 70-80%

Question 2: Which Mask do people prefer?

Answer: (B) Stylish

Question 3: Do people think that owning an iPhone is luxury?

Answer: (A) Yes


Episode 05 [S4E05]: Hottie: Nora ya Malaika? – 14 September 2021

Question 1: Who do people think is a better dancer

Answer: (A) Nora Fatehi

Question 2: Which side of the family do people like more

Answer: (B) Maternal

Question 3: Should children below 8 have access to mobile phone

Answer: (B) No


Episode 04 [S4E04]: Joint ya Nuclear Family – 13 September 2021

Question 1: What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

Answer: (A) Yes

Question 2: What percentage of poeple prefer living with their parents?

Answer: (A) 80-90%

Question 3: Who do people follow more on social media?

Answer: (B) Influencers


Episode 03 [S4E03]: Ladakh ya Goa trip? – 12 September 2021

Question 1: Where would peoples prefer to go on a vacation

Answer: (B) Goa

Question 2: What kind of coffee do people prefer to drink

Answer: (A) Hot Coffee

Question 3: Can people who have taken both the vaccines avoid wearing masks

Answer: (B) No


Episode 02 [S4E02]: IPL ya T20l – 11 September 2021

Question 1: What do peoples prefer traditional watches or smartwatches

Answer: (B) Option 2

Question 2: What do people prefer watching T20 or IPL

Answer: (B) IPL

Question 3: What percentage of people play the new version of pubg

Answer: (B) 30-40%


Episode 01 [S4E01]: Yoga ya Cardio? – 10 September 2021

Question 1: How many people prefer online shopping in India?

Answer: (A) 80-90%

Question 2: Do you think that female actors should be paid equally as male actors in Bollywood?

Answer: (A) Yes

Question 3: Which of these fitness regime people prefer?

Answer: (A) Yoga



Season 3

Episode 30: Timeless Beauties

Question 1: Which actress has aged more gracefully?

Answer: Rekha

Question 2: Do Indians take shower daily during winters?

Answer: Yes

Question 3: Indians would pet which wild animal?

Answer: Panda


Episode 29: Style Diva Kiara

Question 1: Does India believe that COVID-19 pandemic can completely end?

Answer: Yes

Question 2: Which Bollywood diva has the best style quotient?

Answer: Kiara Advani

Question 3: Which is the most common excuse given during work from home?

Answer: Internet Not Working


Episode 28: Taarak vs CID?

Question 1: Which of these is india’s favourite Kareena Kapoor character?

Answer: Geet from Jab We Met

Question 2: Who is better at remembering dates?

Answer: Women

Question 3: Which TV series do Indians prefer to watch with family?

Answer: Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah


Episode 27: Mahindra ya Toyota?

Question 1: Which is the India’s favourite Ranveer Singh’s performance?

Answer: Bajirao from Bajirao Mastani

Question 2: Should mental health get the same important as physical health?

Answer: Yes

Question 3: Which car does India prefer for a family road trip?

Answer: Toyota Innova


Episode 26: Haldi ya Kaadha?

Question 1: When Indians fall sick which is their go-to home remedy?

Answer: Drink Turmeric Milk

Question 2: Who is more preferred as a companion for a date

Answer: Sushmita Sen

Question 3: Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?

Answer: Plant Trees


Episode 25: New Year, ‘New Me’

Question 1: Which of these is a more common new year resolution?

Answer: Save Money

Question 2: Who is more popular Student of the Year-2 actress?

Answer: Ananya Pandey

Question 3: Do Indians prefer having a password for their phone?

Answer: Yes


Episode 24: Swagat karo hamara

Question 1: Which of these Salman’s avatar is more popular?

Answer: Dabangg’s sunglasses

Question 2: Who is a more popular YouTuber?

Answer: CarryMinati

Question 3: Which is a better college snack?

Answer: Maggi


Episode 23: Hakka ya Spaghetti?

Question 1: Who is bigger heartthrob?

Answer: Karthik Aaryan

Question 2: What’s the first thing people do when they wake up?

Answer: Check your Phone

Question 3: Which cuisine is more preferred while dining out?

Answer: Chinese


Episode 22: Kuch Meetha Ho Jaye

Question 1: What is more romantic to witness with your partner?

Answer: Sunset

Question 2: Which dessert is more preferred?

Answer: Chocolate

Question 3: Who is India’s favourite comedian?

Answer: Kapil Sharma


Episode 21: Jadoo ki Jhappi

Question 1: Which Punjabi singer is more soulful

Answer: Guru Randhawa

Question 2: Which is the better way of showing affection?

Answer: Hug

Question 3: Which is your favourite cartoon show?

Answer: Tom & Jerry


Episode 20: Couple Goals Virushka

Question 1: Which couple look more cute?

Answer: Virat – Anushka

Question 2: which of these permanent accessory do Indians prefer?

Answer: Tattoo

Question 3: Which of these reality show is more entertaining?

Answer: Kaun Banega Crorepati


Episode 19: Makeup: Yes or No?

Question 1: Which of these star kid’s debut india is waiting for?

Answer: (A) Aryan Khan

Question 2: Which of these is more important for the development of our country?

Answer: (A) Education

Question 3: How do Indians like to see their partner?

Answer: (B) Without Makeup


Episode 18: Jacqueline ya Sara?

Question 1: What does India prefer to do while attending a wedding?

Answer: (A) Hit the Dance floor

Question 2: What is the first thing people notice when they meet someone for the first time?

Answer: (B) Smile

Question 3: Whose workout picture is better?

Answer: (B) Jacqueline Fernandez


Episode 17: Paratha Ya Poha?

Question 1: Which Of These Destination Is More Popular?

Answer 1: (B) Paris

Question 2: Should Only Men Pay On A Date?

Answer 2: (B) No

Question 3: Which Dish Is More Popular?

Answer 3: (A) Paratha


Episode 16 – Cooking Competition

Question 1: Who Is A Better Cook?

Answer: (B) Women

Question 2: Who Is A Better Cook?

Answer: (B) No

Question 3: Which SRK Film Us More Popular?

Answer: (B) Kuch Kuch Hota Hai


Episode 15 – Pizza Ya Burger?

Question 1: Which Is The Ultimate Bollywood Love Song?

Answer: Tum Hi Ho

Question 2: What Is India’s Favorite Fast Food?

Answer: Pizza

Question 3: Which Days Is More Important For Indians?

Answer: Mothers Day


Episode 14 – Gym ya Yoga

Question 1: What do Indians prefer for weight loss?

Answer: Yoga

Question 2: Where would you like to take your partner on the first date?

Answer: Movies

Question 3: Which of these sport do Indians find more adventurous?

Answer: Sky Diving


Episode 13 – The Fashion Adda

Question 1: What kind of social services do Indians want to do?

Answer: Feed People

Question 2: Which of these Bollywood movies should be recreated?

Answer: Mera Naam Joker

Question 3: What kind of jeans is more preferred?

Answer: Skinny Jeans


Episode 12 – The Fashion Adda

Question 1: What Kind Of Social Services Do Indians Want To Do?

Answer 1: Feed People

Question 2: Which Of These Bollywood Movies Should Be Recreated?

Answer 2: Mera Nam Joker

Question 3: What Kind Of Jeans Is More Preferred?

Answer 3: Skinny Jeans


Episode 11 – North Chai Or South Coffee?

Question 1: Where Do Indians Spend Most Of Their Money?

Answer 1: Food

Question 2: What Does India Prefer To Drink?

Answer 2: Tea

Question 3: Most Of Indians Are?

Answer 3: Punctual


Episode 10 – Hera Pheri Ya Dhamaal?

Question 1: Which Of These Household Chores Is More Important?

Answer 1: (A) Cooking

Question 2: Which Cafe Is More Preferred In India?

Answer 2: (A) Caffe Coffee

Question 3: Which Movie Is Enjoyed The Most?

Answer 3: (A) Hera Pheri


Episode 9 -Badshah Ya Eminem?

Question 1: Who Spends More Time On Phone?

Answer 1: Children

Question 2: Which Bollywood Actor Looks Better With Sara Ali Khan?

Answer 2: Karthik Aryan

Question 3: Which Of These Is Preferred For Ringtones?

Answer 3: Hindi Songs


Episode 8 – TOI Ya Arnab?

Question 1: Which Medium Is Better For News?

Answer 1: Newspaper

Question 2: Which One Is Preferred The Most?

Answer 2: Pani Puri

Question 3: Which Is India’s Favorite Movie?

Answer 3: Zindagi Na Milegi Dobara


Episode 7 – Tinder Pe Coffee?

Question 1: What Time Of The Day Do Indians Prefer To Work?

Answer 1: Early Morning

Question 2: What Type Of Dating Do Indians Prefer?

Answer 2: Traditional Dating

Question 3: Who Has A Better Physique

Answer 3: Hrithik Roshan


Episode 6 – Phone Battery Ya Camera?

Question 1: Which Life Is Affected During Lockdown?

Answer 1: PROFESSIONAL LIFE

Question 2: Which Feature Is More Important In Mobile Phone?

Answer 2: LONG BATTERY LIFE

Question 3: What Does India Prefer?

Answer 3: LONG HAIR


Episode 5 -Dhoni Vs Kohli

Question 1: Which Of These Movies Inspires Indians To Go For A Trip?

Answer 1: Zindagi Na Melegi Dobara

Question 2: What Attire Does Indian Women Generally Wear For Festivities?

Answer 2: Saree

Question 3: Which Cricketers Swag Does India Like More?

Answer 3: M.S Dhoni’s Helicopter Shot


Episode 4 – Phone Vs Wallet

Question 1: Which Of These Would You Not Leave Home Without?

Answer 1: Phone

Question 2: How Does India Prefer Communication?

Answer 2: Audio Call

Question 3: How Does Indians Experiment With Their Look?

Answer 3: Haircut


Episode 3 -Auto Vs Bus

Question 1: What Does India Prefer?

Answer 1: WORK FROM HOME

Question 2: Which Public Transport Is Preferred By Indians

Answer 2: BUS

Question 3: Which Of Khan’s Movies Is Most Awaited?

Answer 3: SALMAN’S RADHE


Episode 2- Naram Garam

Question 1: Which Is Indias Favorite Season?

Answer 1: WINTER

Question 2: Which Of Akshay Kumar’s Movie Has Inspired India The Most?

Answer 2: PADMAN

Question 3: What Is The Preferred Mode Of Transport Of Indians?

Answer 3: FLIGHT


Episode 1- Online Ya Offline?

Question 1: Which Form Of Shopping Is Preferred By Indians?

Answer 1: Online Shopping

Question 2: Which Is The Most Loved Indian Celebrity Couple Who Got Married Recently

Answer 2: Neha And Rohan Preeth

Question 3: Does India Support Farmers Protest?

Answer 3: YES