Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information All Episodes Answers

You Can Play The Flipkart FYI For Your Information Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers To The Quiz.

How To Play Flipkart For Your Information Quiz All Answers

1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign In To The Flipkart App.
3. Search “Game Section In The App & Find FYI Answers Quiz
4. There Will Be A Total Of 3 Questions
5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

Table Of Contents
  1. Episode 100: 25 April 2021-Cricketer Tapsee?
  2. Episode 99: 24th April 2021-Pepsi se Pizza?
  3. Episode 98: 23 April 2021-Gun Master Mithun Da
  4. Episode 97: 22nd April 2021- Cricketer se Movie Star?
  5. Episode 96: 21st April 2021-The Milkman of India
  6. Episode 95: 20th April 2021-The Human Computer
  7. Episode 94: 19th April 2021-Biryani Theory
  8. Episode 93: 18th April 2021-India-Aus ‘Ash’es!
  9. Episode 92: 17th April 2021-Bahu se Neta
  10. Episode 91: 16th April 2021-Sprite: born to Refresh
  11. Episode 90: 15th April 2021-The Flipkart Story
  12. Episode 89: 14th April 2021- Chef Priyanka Chopra?
  13. Episode 88: 13th April 2021-Birth of Bigg Boss
  14. Episode 87: 12th April 2021-Indian’s in Silicon Valley
  15. Episode 86: 11th April 2021-Steve (Jobs, Wozniak)?
  16. Episode 85: 10th April 2021-Cricket ka Gabbar!
  17. Episode 84: 9th April 2021-Lightning Bolt
  18. Episode 83: 8th April 2021-India’s Glory at CWG
  19. Episode 82: 7th April 2021-Sonu Ga Ma Pa
  20. Episode 81: 6th April 2021-Mere Karan Arjun Aayenge!
  21. Episode 80: 5th April 2021-Capital City Calcutta?
  22. Episode 79: 4th April 2021-India in Olympics
  23. Episode 78: 3rd April 2021-Mozard of Madras
  24. Episode 77: 2nd April 2021-Connecting India
  25. Episode 76: 1st April 2021-Legacy of Master Blaster
  26. Episode 75: 31st March 2021-Taj:the Pride of the Tatas
  27. Episode 74: 30th March 2021-7 Wonders of the World
  28. Episode 73: 29th March 2021-Yamaha – Bike ya Guitar?
  29. Episode 72: 28th March 2021-Olympic Star PV Sindhu
  30. Episode 71: 27th March 2021-Jallianwala Bagh
  31. Episode 70: 26th March 2021-Chak De India
  32. Episode 69: 25th March 2021-Dadasaheb Phalke Award
  33. Episode 68: 24th March 2021-LIC: 6 Decades of Trust
  34. Episode 67: 23rd March 2021- Flying Sikh
  35. Episode 66: 22nd March 2021-Iron Lady of India
  36. Episode 65: 21st March 2021-Legendary Big-B Movies
  37. Episode 64: 20th March 2021-Yamla Jaat!
  38. Episode 63: 19th March 2021-Hamari Apni Maggie?
  39. Episode 62: 18th March 2021-The House of Sparrows
  40. Episode 61: 17th March 2021-King Vikramaditya
  41. Episode 60: 16th March 2021-Tom and Jerry
  42. Episode 59: 15th March 2021-Chacha Nehru
  43. Episode 58: 14th March 2021-The Legacy of SRK
  44. Episode 57: 13th March 2021-India in Tennis
  45. Episode 56: 12th March 2021-Arjuna in the Indian Army?
  46. Episode 55:11th March 2021- Indians in Space
  47. Episode 54: 10th March 2021-Atal Tunnel
  48. Epsode 53: 9th March 2021-Khiladiyon ka Khiladi
  49. Episode 52: 8th March 2021-Gayle Storm
  50. Episode 51: 7th March 2021-Hello, Moto!
  51. Episode 50: 6th March 2021-Haathi Mere Saathi
  52. Episode 49: 5th March 2021-Akbar ka Maqbara
  53. Episode 48: 4th March 2021-Ek Macchar…
  54. Episode 47: 3rd March 2021-Men in Blue!
  55. Episode 46: 2nd March 2021-Bharat Ek, Biryani Anek
  56. Episode 45: 1st March 2021-Preeti’s Punjab
  57. Episode 44: 28th February 2021-Cricket’s Feb Four
  58. Episode 43: 27th February 2021-India’s Strongest Woman
  59. Episode 42: 26th February 2021-Mission Mangalyaan
  60. Episode 41: 25th February 2021-Naam hai Shahenshah!
  61. Episode 40: 24th February 2021-Newlywed Celebs
  62. Episode 39: 23rd February 2021-Gabba Fortress Breached
  63. Episode 38: 22nd February 2021-Sun-kissed State
  64. Episode 37: 21st February 2021-Ravan’s Private Jet!
  65. Episode 36: 20th February 2021-Kerala: Land of Spices
  66. Episode 35: 19th February 2021-Ok Google
  67. Episode 34: 18th February 2021- Aankh ki Haddi
  68. Episode 33: 17th February 2021- SRK-Kajol Debut
  69. Episode 32: 16th February 2021-RBI se PMO tak!
  70. Episode 31: 15th February 2021- Saanp-Seedhee ka Khel!
  71. Episode 30: 14th February 2021- The Beginning of KBC
  72. Episode 29: 13th February 2021- WWE Special
  73. Episode 28: 12th February 2021-Life Jhingalala
  74. Episode 27: 11th February 2021- Yeh Kaali Kaali Ankhen!
  75. Episode 26: 10th February 2021- Circuit bana Boss!
  76. Episode 25: 9th February 2021- Papad Roll!
  77. Episode 24: 8th February 2021-Bollywood’s Insta Queens
  78. Episode 23: 8th February 2021-KL Rahul Special
  79. Episode 22: 6th February 2021-Hitman Special
  80. Episode 21:5th February 2021- 280 Characters to ‘fame’!
  81. Episode 20: 4th February 2021- Fe-Male Comedians
  82. Episode 19: 3rd February 2021-Kangana: The ‘reel’ Amma
  83. Episode 18: 2nd February 2021- Akki’s Words of Wisdom
  84. Episode 17: 1st February 2021- Almighty Bachchan!
  85. Episode 16: 31st January 2021- King Khan Special
  86. Episode 15: 30th January 2021- Badshah oh Badshah!
  87. Episode 14: YouTube Vs TikTok
  88. Episode 13: Master Blaster
  89. Episode 12: Bleed Blue
  90. Episode 11: Soap Opera
  91. Episode 10: Vocal For Local
  92. Episode 9: Khans Of Bollywood
  93. Episode 8: The Kohli Era
  94. Episode 7: Bhai Ka Prem
  95. Episode 6: Who’s The Bigg Boss?
  96. Episode 5: Army Day Special
  97. Episode 4: Jakhaassss!!!
  98. Episode 3: Bollywood’s Hot Couple
  99. Episode 2: Mahabharat Special
  100. Episode 1: Sab Golmaal Hain

Details Of FYI Quiz
Name: F.Y.I. (For Your Information)
Season: 1
Episode No: 1 To 100
Quiz Type: Video
Prizes: SuperCoins
Question-Based On:- General Knowledge
Date:- 16 January 2021 To 25 April 2021

Episode 100: 25 April 2021-Cricketer Tapsee?

Question 1. who did indian cricketer jasprit bumrah just got married to?

Answer: Sanjana G

Question 2. Which indian cricketer is tapsee pannu playing on screen in a upcoming movie?

Answer: Mithali Raj

Question 3. When was netix founded?

Answer: 1997


Episode 99: 24th April 2021-Pepsi se Pizza?

Question 1. Which Indian bank uses the tagline- the bank that begins with U?

Answer: UBI

Question 2. PIZZA hut taco bell and KFC restaurant chains are associated with which of the following companies?

Answer: Pepsico

Question 3. What is the state bird of andra pardesh, telangana and karnatka?

Answer: Indian Roller


Episode 98: 23 April 2021-Gun Master Mithun Da

Question 1. Which lm hero is famously known as Gun Master G9?

Answer: Mithun Chakraborty

Question 2. How many hearts does an octopus have?

Answer: 3

Question 3. Which 2021 movie starring Priyanka Chopra-Jonas has been nominated for the Oscar Award?

Answer: The White Tiger


Episode 97: 22nd April 2021- Cricketer se Movie Star?

Question 1. Which Indian cricketer is set to make his lm debut with the Tamil lm Cobra?

Answer: Irfan Pathan

Question 2. Aimed at providing basic health facilities to everyone Which state government has created the network of Mohalla Clinic?

Answer: Delhi

Question 3. Which of the following company owns the online video sharing platform YouTube?

Answer: Google


Episode 96: 21st April 2021-The Milkman of India

Question 1. Which player broke Pele’s record of the most goals scored in ofcial matches?

Answer: Cristiano Ronaldo

Question 2. Which cricketer’s father acted in the lm Bhaag Milkha Bhaag?

Answer: Yuvraj Singh

Question 3. What nickname has been given to Padma Vibhushan Verghese Kurien in recognition of his efforts in the eld?

Answer: Milkman of India


Episode 95: 20th April 2021-The Human Computer

Question 1. Who in the Kapoor family has been given the nickname “Chintu”?

Answer: Rishi Kapoor

Question 2. Which famous mathematics genius did Vidya balance portray on screen?

Answer: Shakuntala Devi

Question 3. Which celebrity is associated with 100 mb mobile app?

Answer: Sachin Tendulkar


Episode 94: 19th April 2021-Biryani Theory

Question 1. Animated series “Super v” is based on which real celebrity?

Answer: Virat Kohli

Question 2. For which brand did the advertising Agency ogilvy & mather create the characters named Zoozoos?

Answer: Vodafone

Question 3. Which of these dishes got its name because it was traditionally eaten in the morning?

Answer: Nihari


Episode 93: 18th April 2021-India-Aus ‘Ash’es!

Question 1. Jai Hemant is the ofcial name of which of these celebrity actors?

Answer: Tiger Shroff

Question 2. According to government record released in Feb 2021 which of the following social media app must used in India?

Answer: Whatsapp

Question 3. Who was declared the man of the match in the India England series in 2021?

Answer: Ravichandran Ashwin


Episode 92: 17th April 2021-Bahu se Neta

Question 1. Which company has announced the creation of the world largest electric scooter factory in Tamil Nadu?

Answer: Ola

Question 2. Which actor played the lead role of tulsi virani in the TV serial kyunki saas bhi kabhi bahu thi?

Answer: Smriti Irani

Question 3. Which of these players made his debut in all 3 formats of test ODI and T20 on the Australia toor in 2020?

Answer: T Natarajan


Episode 91: 16th April 2021-Sprite: born to Refresh

Question 1. Which cold drink brand has the tagline ‘bujhaye pyass baki sab bakwas’?

Answer: Sprite

Question 2. Which couple did union bank feature on the rs 100 note in an advertisement for joint accounts?

Answer: Mahatma Gandhi and Kasturba

Question 3. Which animal is shown on the packet of boroline antiseptic cream?

Answer: Elephant


Episode 90: 15th April 2021-The Flipkart Story

Question 1. Who replaced Narendra Modi as the chief minister of the Gujarat 2017 election?

Answer: Anandiben Patel

Question 2. What is the color of the cricket ball which is used in a day/night test cricket match?

Answer: Pink

Question 3. Which online shopping app was founded by Sachin Bansal and Binny Bansal?

Answer: Flipkart


Episode 89: 14th April 2021- Chef Priyanka Chopra?

Question 1. What is the name of the Indian restaurant that Priyanka Chopra has just Launched in New York?

Answer: Sona

Question 2. Which FM radio channel has the tagline ‘bajaate Raho!’?

Answer: Red FM

Question 3. Which auto company is the owner of the Royal Eneld brand in India?

Answer: Eicher


Episode 88: 13th April 2021-Birth of Bigg Boss

Question 1. Which Dutch British show was the original of the famous Bigg boss in India?

Answer: Big Brother

Question 2. Who was the rst woman to submit the union budget of India to parliament?

Answer: Indira Gandhi

Question 3. Which Indian city has shown it’s intent to host the 2048 summer Olympics games?

Answer: New Delhi


Episode 87: 12th April 2021-Indian’s in Silicon Valley

Question 1. Which of the following tech giants has Indian born Satya Nadella as its CEO?

Answer: Microsoft

Question 2. On which sport is the upcoming Farhan Akhtar starrer Toofan based?

Answer: Boxing

Question 3. Which TV anchor interviewed Meghan Markle and prince Harry recently in a much- publicized show?

Answer: Oprah Winfrey


Episode 86: 11th April 2021-Steve (Jobs, Wozniak)?

Question 1. Which of these people did Aamir khan portray on screen in the hit lm Dangal?

Answer: Mahavir Singh Phogat

Question 2. Which company sold its paints using the tagline ‘jab ghar ki raunak badhaani ho….’?

Answer: Nerolac Paints

Question 3. Which of these people co-founded apple computers along with steve jobs?

Answer: Steve Wozniak


Episode 85: 10th April 2021-Cricket ka Gabbar!

Question 1. Which Indian cricketers share his nickname with the iconic villain Gabbar Singh from the lm Sholay?

Answer: Shikhar Dhawan

Question 2. In the order of precedence in India if the highest-ranked person is the president who is the second highest ranked person?

Answer: Vice President

Question 3. Totha Puri, Kesar, himsagar and neelam are well-known varieties of which edible item?

Answer: Mango


Episode 84: 9th April 2021-Lightning Bolt

Question 1. Who is playing the title role of India’s ace badminton player Saina Nehwal in the upcoming movie Saina?

Answer: Parineeti Chopra

Question 2. Usain Bolt holds the record for the 100 meters in how many seconds did he complete the race?

Answer: 9.58 sec

Question 3. Which country is going to play the rst-ever world test championship nals against India?

Answer: Newzealand


Episode 83: 8th April 2021-India’s Glory at CWG

Question 1. Which of these popstars is of indian origin?

Answer: Nicki minaj

Question 2. In 2014 who become the rst indian female gymnast to win a medal in the history of the commonwealth games?

Answer: dipa karmaker

Question 3. In which city in central Indian would u nd the ‘zero maker stone’ that marks the geopolitical center of India?

Answer: nagpur


Episode 82: 7th April 2021-Sonu Ga Ma Pa

Question 1. Who was the rst host of the singing reality show sa re ga ma pa?

Answer: Sonu Nigam

Question 2. Which company rst ever SUV is named cullinan?

Answer: rolls royace

Question 3. Which of the following companies has devolped a single shot vaccine for covid?

Answer: Johnson and Johnson


Episode 81: 6th April 2021-Mere Karan Arjun Aayenge!

Question 1. Which actress played the role of Karan and Arjun mother in the 1995 lm Karan Arjun?

Answer: Rakhee

Question 2. Which country’s satellite was carried into space by the Indian PSLV C51 rocket in February 2021?

Answer: Brazil

Question 3. Which town in Uttar Pradesh Actually famous for its carpets was brought into the limelight by a web series?

Answer: Mirzapur


Episode 80: 5th April 2021-Capital City Calcutta?

Question 1. Before New Delhi was declared to be the capital of India in 1911 which city served this purpose?

Answer: Calcutta

Question 2. Who was the most expensive player at the 2021 IPL auctions?

Answer: Chris Morris

Question 3. Which of these states has a capital that begins and ends with the same letter of the alphabet?

Answer: Chhattisgarh


Episode 79: 4th April 2021-India in Olympics

Question 1. Which of these car companies has a chain of sales outlets called Nexa?

Answer: Maruti Suzuki

Question 2. In which sport has India won the most medals at the Olympic games ?

Answer: Hockey

Question 3. What food item made by his Tuntun mausi is the secret of chhota bheem strength?

Answer: Laddu


Episode 78: 3rd April 2021-Mozard of Madras

Question 1. Which fast-food company would you associate with the advertising tagline ‘nger lickin good’?

Answer: KFC

Question 2. A S Dileep kumar was the name of which legendary music composer?

Answer: A.R.Rahman

Question 3. For whom is the national rural employment guarantee Act of 2005 named?

Answer: Mahatma Gandhi


Episode 77: 2nd April 2021-Connecting India

Question 1. Which of these animals gives birth to live young and doesn’t lay eggs?

Answer: Koala

Question 2. On a telephone keyboard what is found between the * and # buttons?

Answer: 0

Question 3. In December 2019 which airline became the rst in India to have a eet of over 250 aircrafts?

Answer: IndiGo


Episode 76: 1st April 2021-Legacy of Master Blaster

Question 1. Which team bought Arjun Tendulkar at the IPL 2021 auction?

Answer: Mumbai Indians

Question 2. What is the profession of the father of Manya singh who was recently choosen as miss india runner up?

Answer: Auto rickshaw driver

Question 3. In which of these lms did Shah Rukh Khan not play a double role?

Answer: Chennai express


Episode 75: 31st March 2021-Taj:the Pride of the Tatas

Question 1. What kind of animal is Bombay duck?

Answer: Fish

Question 2. What was the name of the rst bungalow that Amitabh Bachchan bought in Mumbai?

Answer: Pratiksha

Question 3. Which business group owns the Taj business chain?

Answer: Tata


Episode 74: 30th March 2021-7 Wonders of the World

Question 1. Who was the rst person to win the top prize of 1 crore on Kaun Banega Crorepati?

Answer: Harshvardhan Nawathe

Question 2. Which is the only one of the Ancient wonders of the world that still exists?

Answer: The Great Pyramid of Giza

Question 3. Which leader’s birthday is remembered on national youth day on 12th January every year?

Answer: Swami Vivekananda


Episode 73: 29th March 2021-Yamaha – Bike ya Guitar?

Question 1. Which of the following automobile companies also produce musical instruments?

Answer: Yamaha

Question 2. Of which Indian state is Imphal the capital?

Answer: Manipur

Question 3. Who gave his voice to the caller tune highlighting precautions to take during covid Pandemic?

Answer: Amitabh Bachchan


Episode 72: 28th March 2021-Olympic Star PV Sindhu

Question 1. Which of these sportspersons won a silver medal at the Olympic games in 2016?

Answer: PV Sindhu

Question 2. Which of these is a state animal of Rajasthan?

Answer: Chinkara

Question 3. If the 25th anniversary is called silver jubilee then what is 75 anniversary called?

Answer: Plantium jubilee


Episode 71: 27th March 2021-Jallianwala Bagh

Question 1. Which of the following cricketers shares his nickname with a cartoon rabbit in the Champak comic series?

Answer: Virat Kohli

Question 2. Which important incident in the Indian struggle for independence took place on 13 April 1919?

Answer: Jallianwala bagh massacre

Question 3. What was the highest value currency note ever issued in India?

Answer: 10,000


Episode 70: 26th March 2021-Chak De India

Question 1. Which of these lm is inspired by the lives of sister Geeta & babita Phogat?

Answer: Dangal

Question 2. How many digits are cheque number?

Answer: 6

Question 3. In which city is going to host 2021 Olympics postponed by a year 2020?

Answer: Tokyo


Episode 69: 25th March 2021-Dadasaheb Phalke Award

Question 1. Who was the rst woman to be awarded the prestigious Dadasaheb Phalke award for movie?

Answer: Devika Rani

Question 2. Which company launched cellular telephone in India in 1995?

Answer: Modi Telstra

Question 3. Kuttanad is the lowest place in India in which state is it located?

Answer: Kerala


Episode 68: 24th March 2021-LIC: 6 Decades of Trust

Question 1. In which state would you nd the monument that is shown on the new Rs 50 note?

Answer: Karnataka

Question 2. Which team is the current champion of the Indian Pro Kabaddi League?

Answer: Option 1

Question 3. Which of these organizations claims that it is ‘Zindagi Ke Saath Bhi – Zindagi Ke Baad Bhi’?

Answer: Option 4


Episode 67: 23rd March 2021- Flying Sikh

Question 1. Which sportsperson was known as the Flying Sikh?

Answer: Milkha Singh

Question 2. Which of these is the main ingredient in the Japanese dish Sushi?

Answer: Rice

Question 3. Who was the rst lm personality to be honoured with the Bharat Ratna?

Answer: M. G. Ramachandran


Episode 66: 22nd March 2021-Iron Lady of India

Question 1. Which of these products was the earliest to be launched by Apple?

Answer: IMac

Question 2. Who was the rst woman to be awarded the Bharat Ratna India’s highest civilian award?

Answer: Indira Gandhi

Question 3. Which of these metals is liquid at room temperature?

Answer: Mercury


Episode 65: 21st March 2021-Legendary Big-B Movies

Question 1. Which brand of car did Shahrukh khan promote as the sunshine car in the advertisement?

Answer: Hyundai

Question 2. For which lm did Amitabh Bachchan won his rst Filmfare award for best actor?

Answer: Amar Akbar Anthony

Question 3. Which Indian pioneer was responsible for the landmark Hotmail service?

Answer: Sabeer Bhatia


Episode 64: 20th March 2021-Yamla Jaat!

Question 1. Which actor played the role of Major kuldeep singh chandpuri in the lm border?

Answer: Sunny Deol

Question 2. Which team played against India in the rst day night test match played in India?

Answer: Bangladesh

Question 3. Which company was originally named Cadabra?

Answer: Amazon


Episode 63: 19th March 2021-Hamari Apni Maggie?

Question 1. Which multinational food giant gives us Maggi noodles?

Answer: Nestle

Question 2. Currently who is the richest man in the world?

Answer: Jeff Bezos

Question 3. Which city is home to the largest cricket stadium in the world?

Answer: Ahmedabad


Episode 62: 18th March 2021-The House of Sparrows

Question 1. Which of these is the state bird of Delhi?

Answer: House sparrow

Question 2. What is the playing time of the full version of Indian National Anthem?

Answer: 52 seconds

Question 3. Bhanu Athaiya was the rst Indian to receive an Oscar award. For which lm did she win it?

Answer: Gandhi


Episode 61: 17th March 2021-King Vikramaditya

Question 1. What is the meaning of the letter C in CNG?

Answer: Compressed

Question 2. Which Indian airline uses the short code UK for its ight numbers?

Answer: Option 4

Question 3. For which ancient king is the Indian Navy’s only serving aircraft carrier named?

Answer: Vikramaditya


Episode 60: 16th March 2021-Tom and Jerry

Question 1. In which state would you nd the tallest man-made structure in India?

Answer: Tamil Nadu

Question 2. If Jerry the mouse is normally shown as brown what color is of Tom the cat?

Answer: Grey

Question 3. In the Ramayana which of these birds told Rama about the kidnapping of Sita by Ravana?

Answer: Vulture


Episode 59: 15th March 2021-Chacha Nehru

Question 1. Which of these did Kapil Dev & Sachin Tendulkar say the secret of their energy in the ad?

Answer: Option 2

Question 2. Which of these actress is youngest?

Answer: Anushka Sharma

Question 3. Which of these ower did Jawaharlal Nehru used to wearing achkan?

Answer: Option 4


Episode 58: 14th March 2021-The Legacy of SRK

Question 1. Which of these is the shape of the medal awarded for the Bharat Ratna?

Answer: Option 1

Question 2. In which of the following movies Shahrukh Khan does not die?

Answer: Veer-Zaara

Question 3. For which of these animals was a wildlife sanctuary established in 1972 in the little Rann of Kutch in Gujarat?

Answer: Indian wild ass


Episode 57: 13th March 2021-India in Tennis

Question 1. Who was the rst Indian tennis player to win a Grand slam title?

Answer: Mahesh Bhupathi

Question 2. Which of these animals is said to be the Vahana or vehicle of the river goddess Yamuna?

Answer: Tortoise

Question 3. Which state is located to the south of Goa?

Answer: Karnataka


Episode 56: 12th March 2021-Arjuna in the Indian Army?

Question 1. What did the designer D Udaya Kumar create in 2010?

Answer: Rupee symbol

Question 2. Which of these products is closely linked with a popular Indian quiz show for school students?

Answer: Bournvita

Question 3. On which character from the Mahabharata is the domestically-built main battle tank of the Indian Army named?

Answer: Arjuna


Episode 55:11th March 2021- Indians in Space

Question 1. Which of these people was the rst Indian to go into space?

Answer: Rakesh Sharma

Question 2. How many oors are there in Burj Khalifa?

Answer: 163

Question 3. Which of these celebrities is the son of famous comedian Mehmood?

Answer: Lucky Ali


Episode 54: 10th March 2021-Atal Tunnel

Question 1. Which inventor was featured in the rst logo of Apple Company?

Answer: Newton

Question 2. Nokia is a brand of which country?

Answer: Finland

Question 3. How long is Atal Tunnel?

Answer: 9.02 km


Epsode 53: 9th March 2021-Khiladiyon ka Khiladi

Question 1. Which of the following fruit will not oat when placed in a tube of water?

Answer: Mango

Question 2. What is the full form of ‘C’ button in a normal calculator?

Answer: Clear

Question 3. Who was the rst host of Khatron ke Khiladi?

Answer: Akshay Kumar


Episode 52: 8th March 2021-Gayle Storm

Question 1. What was the ne of rst Indian designed & made ghter jet aircraft of the Indian Air Force?

Answer: Marut

Question 2. Which player has scored the most 100 runs in IPL?

Answer: Chris Gayle

Question 3. Which company makes indelible ink, which is used to make a voter’s nger during election?

Answer: Mysore Paints


Episode 51: 7th March 2021-Hello, Moto!

Question 1. Which of these fruits is usually used to make Chyawanprash?

Answer: Amla

Question 2. Which is the most common gas in Earth atmosphere?

Answer: Nitrogen

Question 3. First company made the rst mobile phone?

Answer: Motorola


Episode 50: 6th March 2021-Haathi Mere Saathi

Question 1. Which of these letters is found between the letter I and O on a qwerty keyboard?

Answer: I

Question 2. Which of these is found in the Full form of USB used in computer?

Answer: Bus

Question 3. Which of these animals represent the Bahujan samaj party in India?

Answer: Elephant


Episode 49: 5th March 2021-Akbar ka Maqbara

Question 1. Which of these countries doesn’t have a land boundaries with India?

Answer: Maldives

Question 2. Which of these structures is not found in Delhi?

Answer: Akbar’s tomb

Question 3. Who was the rst Indian player to score a century in IPL?

Answer: Manish Pandey


Episode 48: 4th March 2021-Ek Macchar…

Question 1. Which country has given Pizza & Pasta to the world?

Answer: Italy

Question 2. How many legs does a mosquito have?

Answer: 6

Question 3. Which is rst Indian 3D lm?

Answer: My Dear Kuttichathan


Episode 47: 3rd March 2021-Men in Blue!

Question 1. Who was the rst Indian cricketer player to take a wicket in the International T20 match?

Answer: Zaheer Khan

Question 2. Who is the following people was the rst deputy prime minister of India?

Answer: Vallabhbhai Patel

Question 3. Apart from West Bengal which state has been awarded the GI tag for Rasogolla?

Answer: Odisha


Episode 46: 2nd March 2021-Bharat Ek, Biryani Anek

Question 1. Which of these places marks the birthplace of Guru Govind Singh?

Answer: Patna

Question 2. What are Dindigul, Memoni, Thalassery, Ambur all types of?

Answer: Biryani

Question 3. In which country rst Aeroplane ight y?

Answer: USA


Episode 45: 1st March 2021-Preeti’s Punjab

Question 1. Who is acknowledged to have coined the name ‘Tejas’ for Indian-made light combat aircraft?

Answer: Atal Bihari Vajpayee

Question 2. Which of these teams never won the IPL?

Answer: Kings XI Punjab

Question 3. In which town or village does Chota Bheem live in the popular TV cartoon series?

Answer: Dholakpur


Episode 44: 28th February 2021-Cricket’s Feb Four

Question 1. In which the following movie Karishma Kapoor as heroine opposite Govinda?

Answer: Raja Babu

Question 2. Which Indian cricketers autobiography is ‘Playing It My Way’?

Answer: Sachin Tendulkar

Question 3. Fill in the brackets.______ aane sach? That 100% True

Answer: 16


Episode 43: 27th February 2021-India’s Strongest Woman

Question 1. Which sport would you associate with Olympic medalist karnam Malleswari?

Answer: Weight lifting

Question 2. Which of these car brands originated in Japan?

Answer: Toyota

Question 3. In the Mahabharata who is known as ‘Parthasarathy’?

Answer: Krishna


Episode 42: 26th February 2021-Mission Mangalyaan

Question 1. Which of these can be found on the reverse side of Rs. 2000 note?

Answer: Mangalyaan

Question 2. The movie ‘Soorma’ starring Diljit Dosanjh is based on which sport?

Answer: Hockey

Question 3. Which of these Birds lays green eggs?

Answer: Emu


Episode 41: 25th February 2021-Naam hai Shahenshah!

Question 1. Which is the rst state to be mentioned in the Indian national anthem?

Answer: Punjab

Question 2. Which of these institutions is located on Dalal Street in Mumbai?

Answer: BSE

Question 3. Which of these actors has played Amitabh Bachchan’s father in a movie?

Answer: Abhishek Bachchan


Episode 40: 24th February 2021-Newlywed Celebs

Question 1. Which of the these is not a public sector bank?

Answer: IndusInd Bank

Question 2. Which of the following couples have got married most recently?

Answer: Gauhar and zaid

Question 3. Which of these fruits has more than one seed?

Answer: Image 1


Episode 39: 23rd February 2021-Gabba Fortress Breached

Question 1. Which of the following diseases is not caused by virus?

Answer: Tuberculosis

Question 2. At which venue did team india achieve historic victory on January 19 2021?

Answer: The Gabba

Question 3. How many times does ‘Jaya He’ appears in national anthem of India.

Answer: 6


Episode 38: 22nd February 2021-Sun-kissed State

Question 1. Which of the following places in India is the rst to see the sunrise?

Answer: Arunachal Pradesh

Question 2. Which if the following personalities has not been awarded prestigious Bharat Ratna?

Answer: Amitabh Bachchan

Question 3. In which of these cities could you spend evening at a beach?

Answer: Chennai


Episode 37: 21st February 2021-Ravan’s Private Jet!

Question 1. Who is the original singer of the song ‘Tera Ghata’?

Answer: Gajendra Verma

Question 2. Which of these lms features Battle of Saragarhi?

Answer: Kesari

Question 3. What is the name of the vehicle of Ravana in which he could y to any place?

Answer: Pushpaka Vimana


Episode 36: 20th February 2021-Kerala: Land of Spices

Question 1. Which of these is not a nestle product?

Answer: 5 star

Question 2. Which Indian state is popularly known as ‘The land city of spices’?

Answer: Kerala

Question 3. What was the name of the eldest son of mughal empire shah Jahan?

Answer: Dara shikoh


Episode 35: 19th February 2021-Ok Google

Question 1. ‘Eat fresh’ is tag line used by which of the following brand?

Answer: Subway

Question 2. How many characters contain PAN(Parmanent Account Number)?

Answer: 10

Question 3. The Correct logo of google is.

Answer: image 2


Episode 34: 18th February 2021- Aankh ki Haddi

Question 1. Which fruit is dried to make ‘kishmish’?

Answer: Grapes

Question 2. Ustad Amjad Ali Khan is associated with which instruments?

Answer: Sarod

Question 3. Which of the following body parts has bone?

Answer: Eyes


Episode 33: 17th February 2021- SRK-Kajol Debut

Question 1. Which was the rst lm in which shahrukh and kajol acted together?

Answer: Baazigar

Question 2. What is the value of 100million?

Answer: 10crores

Question 3. Which of these gases is used to extinguish re?

Answer: Carbon dioxide


Episode 32: 16th February 2021-RBI se PMO tak!

Question 1. Which of these prime minister has also served as RBI governor?

Answer: Dr.Manmohan Singh

Question 2. ‘Har ghar kuch kheta hai’ is a tagline of which brand?

Answer: Asian paints

Question 3. How many season of the show of Nagin have been aired?

Answer: 5


Episode 31: 15th February 2021- Saanp-Seedhee ka Khel!

Question 1. Which of these board games originated in India?

Answer: Snakes and L

Question 2. Which actor is called ‘Sasha’ by his family and friends?

Answer: Shahid kapoor

Question 3. Which of these sports does not use a spherical ball?

Answer: Rugby


Episode 30: 14th February 2021- The Beginning of KBC

Question 1. Which of these following actors has not married more than once?

Answer: Farhan Akhtar

Question 2. Which of the following is not a web browser?

Answer: Yahoo

Question 3. In Which year Kaun Banega crorepati rst telecast?

Answer: 2000


Episode 29: 13th February 2021- WWE Special

Question 1. Which of Chetan bhagat book hasn’t been made a movie?

Answer: Image 3

Question 2. You can’t see me is a popular phrase of which wrestler?

Answer: John Cena

Question 3. Which of the following states has the most number of seats in Lok sabha?

Answer: Uttar Pradesh


Episode 28: 12th February 2021-Life Jhingalala

Question 1. Isko laga dala to life Jhingalala associate with which brand?

Answer: Tata sky

Question 2. What’s the minimum age to become prime minister in India?

Answer: 25 years

Question 3. Which of the following is consider as national tree of India?

Answer: Banyan tree


Episode 27: 11th February 2021- Yeh Kaali Kaali Ankhen!

Question 1. Who is the governor of RBI?

Answer: Shaktikanta Das

Question 2. Which of these are eyes of Deepika Padukone?

Answer: Image 3

Question 3. Which vaccine has been developed by Oxford in collaboration with AstraZeneca?

Answer: Covishield


Episode 26: 10th February 2021- Circuit bana Boss!

Question 1. Who hosted the rst season of the popular reality show Big Boss?

Answer: Arshad Warsi

Question 2. Who was the rst Indian male cricketer to take a hat-trick in T20 International matches?

Answer: D Chahar

Question 3. Which of these is not a mammal?

Answer: Snake


Episode 25: 9th February 2021- Papad Roll!

Question 1. Which of the following Chief Minister tore up the copies of farm laws in the assembly in December 2020?

Answer: Arvind Kejriwal

Question 2. Which of these upcoming lm starring Ranbir Kapoor & Alia Bhatt?

Answer: Brahmastra

Question 3. Which emoji denotes a Mexican dish?

Answer: Image 1


Episode 24: 8th February 2021-Bollywood’s Insta Queens

Question 1. Which of these is not a bear type?

Answer: Koala

Question 2. Whis Bollywood actress has the most followers on instagram?

Answer: Priyanka C

Question 3. In which country is gran canyon located?

Answer: USA


Episode 23: 8th February 2021-KL Rahul Special

Question 1. Which animal is seen on the logo of ‘make in India’?

Answer: Lion

Question 2. Which cricketer won orange cap in IPL 2020?

Answer: KL Rahul

Question 3. WhatsApp launched In the year.

Answer: 2009


Episode 22: 6th February 2021-Hitman Special

Question 1: Jersey no. 45 belongs to which Indian cricketer?

Answer: Rohit Sharma

Question 2: Which of the following is the is the symbol of Euro?

Answer: Image 4

Question 3: On which day in the month of November Narendra Modi announced demonetization?

Answer: 8


Episode 21:5th February 2021- 280 Characters to ‘fame’!

Question 1: Which of the following is the chin of Ranbir Kapoor?

Answer: Image 4

Question 2: Which of these is a Hindi phrase for a person who believes everything they hear?

Answer: Kaan Ka Kachcha

Question 3: What is the maximum number of characters you can use in a tweet?

Answer: 280


Episode 20: 4th February 2021- Fe-Male Comedians

Question 1: Which of these comedians didn’t play a women on TV?

Answer: Rohan Joshi

Question 2: What is the name of the Indian game endorsed by the actor Akshay Kumar?

Answer: FAU-G

Question 3: Which of the following cricketers married to Natasha Stankovic?

Answer: Hardik P


Episode 19: 3rd February 2021-Kangana: The ‘reel’ Amma

Question 1: On which of these apps you can not go live?

Answer: Whatsapp

Question 2: Which actress is playing politician j. Jayalalithaa in upcoming biopic ‘Thalaivi’?

Answer: Kangana R

Question 3: Which of these is not a coffee type?

Answer: Matcha


Episode 18: 2nd February 2021- Akki’s Words of Wisdom

Question 1: ‘Jo main bolta hu wo main karta hu jo main nehi bolta hu wo main denitely karta hu’ dialogue of which actor?

Answer: Akshay Kumar

Question 2: Who is the director general of who?

Answer: Tedros adhanom

Question 3: How many president have been elected in India since 1950?

Answer: 14


Episode 17: 1st February 2021- Almighty Bachchan!

Question 1: Which of these following actors has a temple named after him?

Answer: Amitabh Bachchan

Question 2: Which one of these dance forms is Kathak?

Answer: Image 4

Question 3: Which of these months is odd one out?

Answer: June


Episode 16: 31st January 2021- King Khan Special

Question 1: Which of these actor has won the most number of Filmfare awards for best actor

Answer: Shahrukh K

Question 2: Yeh toh badha toing hai is associated with which brand?

Answer: Amul macho

Question 3: On the bank of which river is the city Jammu located?

Answer: Tawi


Episode 15: 30th January 2021- Badshah oh Badshah!

Question 1: Which of these is a correct representation on the zodiac sign cancer?

Answer: Image 2

Question 2: Aditya singh Sisodia is the real name of which celebrities?

Answer: Badshah

Question 3: What is the maximum gap between two sessions of the parliament?

Answer: 6 months


Episode 14: YouTube Vs TikTok

Question 1: Which Of The Following Emoji Is Not An Akshay Kumar Movie?

Answer 1: Image 3

Question 2: CarryMinati Is The Name Of Which YouTuber?

Answer 2: Ajey Nagar

Question 3: How Many Countries Are Members Of The U.N.?

Answer 3: 193


Episode 13: Master Blaster

Question 1: Which Of The Following Actresses Have Not Been A Brand Ambassador Of Lux?

Answer 1: Anushka Sharma

Question 2: How Many Runs Has Sachin Tendulkar Scored In His International Career?

Answer 2: 34357

Question 3: Which Of These Singers Have Not Featured As A Lead Actor In An Indian Film?

Answer 3: Armaan Malik


Episode 12: Bleed Blue

Question 1: Which Of The Following Board Games Doesn’t Have A Card Version?

Answer 1: Business

Question 2: Where Was The Finals Of 2011 Cricket World Cup Played?

Answer 2: Wankhede stadium

Question 3: How Many Chapters Are There In The Bhagavad Gita?

Answer 3: 18 Eighteen


Episode 11: Soap Opera

Question 1: Soundarya Sabun Is Associated With Which Popular Soap Brand?

Answer 1: Nirma

Question 2: With How Many Countries India Shares Its Land Border?

Answer 2: 7

Question 3: Who Among The Following Is Not Salman Khan’s Sibling?

Answer 3: Seema Khan


Episode 10: Vocal For Local

Question 1: Which Of The Following Is Not An Indian Brand?

Answer 1: Bata

Question 2: Which Of The Following Creatures Hibernates The Longest?

Answer 2: Bat

Question 3: In Which Year Did Ranveer Singh Make His Debut With ‘Band Baaja Baaraat’?

Answer 3: 2010


Episode 9: Khans Of Bollywood

Question 1: Which Is The Odd One Out?

Answer 1: Saif- Soha

Question 2: Which Popular Digital Sensation Recreated ‘Rasode Mein Kaun Tha’?

Answer 2: Yashraj M

Question 3: How Many States Are There In India?

Answer 3: 28


Episode 8: The Kohli Era

Question 1: Where Was French Widely Spoken In India?

Answer 1: Puducherry

Question 2: Which Of The Following Creatures Do Not Have External Ears ?

Answer 2: Lizard

Question 3: In Which Year Did Virat Kohli Make His ODI Debut ?

Answer 3: 2008


Episode 7: Bhai Ka Prem

Question 1: What Is The Maximum Duration Of An Instagram Reels?

Answer 1: 30 Seconds

Question 2: In Which Of The Following Film Salman Khan’s Name Is Not Prem?

Answer 2: Bodyguard

Question 3: Break Banta Hai – Is Associated With Which Popular Chocolate Bar?

Answer 3: Kitkat


Episode 6: Who’s The Bigg Boss?

Question 1: Which Of These Is Not A UNESCO World Heritage Site In India?

Answer 1: Mysore Palace

Question 2: Which Of The Following Social Media Platform Doesn’t Use Hashtags?

Answer 2: Snapchat

Question 3: Who Was The Winner Of Bigg Boss Season 13?

Answer 3: Sid Shukla


Episode 5: Army Day Special

Question 1: Which Of The Following Is Wrongly Matched?

Answer 1: Buland Darwaza

Question 2: Which Of The Following Is Odd One Out?

Answer 2: Bicycle

Question 3: Indian Army Day Is Celebrated In Which Date?

Answer 3: 15 January


Episode 4: Jakhaassss!!!

Question 1: Who Of These Didn’t Star In Om Shanti Om Title Track?

Answer 1: Anil Kapoor

Question 2: Which Of These Is Widely Played Sports In Finland?

Answer 2: Wife Carrying

Question 3: Which Of These Serial Aired By Balaji First?

Answer 3: Mano Ya Na Mano


Episode 3: Bollywood’s Hot Couple

Question 1: What Is The Value Of The Coin Athaani?

Answer 1: 50 Paisa

Question 2: Satellite Images Of Which Of These Processions Were Released By ISRO?

Answer 2: Kumb Mela

Question 3: Which If The First Ranveer & Deepika Film As A Lead Pair?

Answer 3: Ramleela


Episode 2: Mahabharat Special

Question 1: Which Of These Are Not Berries?

Answer 1: Blackberries

Question 2: Which Of These Folowing The Correct Representation Of Olympic Rings?

Answer 2: Option 1

Question 3: How Many Pandava Brothers Are There In Mahabharata?

Answer 3: 5


Episode 1: Sab Golmaal Hain

Question 1: Which Of These Following Was The Mascot Of 2010 Commonwealth Games?

Answer 1: Shera

Question 2: Which Politician Coined The Song Go Corona Go During The Beginning Of The Covid19?

Answer 2: Ramdas Athawale

Question 3: How Many Films Have Been Made In The Golmaal Series Directed By Rohit Shetty?

Answer 3: 4