Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 20 October 2021 | Earn Supercoin

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers – Flipkart has launched its own daily video show, Flipkart Fake or Not Fake. If you answered all three questions correctly. You can win a Flipkart Gift Voucher and Supercoin. ‘Fake or Not’ is a fact based game show where the host will present a question to the viewers with two possible answers. Viewers can choose either ‘Fake’ or ‘Not Fake’.

Flipkart Fake Or Not Answers, Flipkart Fake Or Not Answers Today, Flipkart Fake Or Not, Fake Or Not Answers, Flipkart Fake Or Not Answers, answer of fake or not, fake or not, fake or not answer, fake or not answer flipkart

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

  • First Of All Download and install Flipkart App Or Update The App.
  • Now Go To Video Section & There You Will see Flipkart Fake Or Not Game Banner. Just  Click On It.
  • Now Play the video and answer all 3 questions to win a Flipkart gift voucher and Supercoin.

Episode 312 [S4E312]: Is Unicorn even real? – 20th October 2021

Question 1: Your stomach is about the same size as your fist.

Answer: Fake

Question 2: Dump/Floater and Wipe are terms used in Basketball.

Answer: Fake

Question 3: Unicorn is the national animal of Indonesia.

Answer: Fake


Episode 311 [S4E311]: Sanskrit’s Adikavi – 19th October 2021

Question 1: India won a bronze at the asian tt championship

Answer: Not Fake

Question 2: Mont Blanc is the highest peak in the alps

Answer: Not Fake

Question 3: Maharishi Valmiki had drafted the first ever sanskrit shloka

Answer: Not Fake


Episode 310 [S4E310]: Speed Breaker – 18th October 2021

Question 1: India first mcdonald outlet opened in 1996

Answer: Not Fake

Question 2: Cranberries dont actually grow underwater

Answer: Not Fake

Question 3: Qwerty keyboard was designed to slow down the typing speed

Answer: Not Fake


Episode 309 [S4E309]: Moonbow ya Rainbow – 17th October 2021

Question 1: Praful patel has been sworn in as the new chief minister of gujrat

Answer: Fake

Question 2: A moonbrow is a rainbow

Answer: Not Fake

Question 3: Bears hibernate in the winter

Answer: Fake


Episode 308 [S4E308]: Sting Operation – 16th October 2021

Question 1: Asian games in india were last held in 1992

Answer: Not Fake

Question 2: One quarter of all your bones are located in your feet

Answer: Not Fake

Question 3: Bees can only sting once

Answer: Fake


Episode 307 [S4E307]: Indian in Formula 1? – 15th October 2021 

Question 1: ‘Baklava’ is an Afghan dessert.

Answer: Fake

Question 2: Narain Karthikeyan was the first Formula One driver from India.

Answer: Not Fake

Question 3: ‘GIF’ stands for Graphics Image Feature.

Answer: Fake


Episode 306 [S4E306]: The King of Mangoes – 14th October 2021

Question 1: Alphonso mango was introduced in india by a portuguese viceroy

Answer: Not Fake

Question 2: Apg abdul kalam and mf hussain were born on the same day

Answer: Fake

Question 3: Mohun bagan ac is the oldest football club in india

Answer: Not Fake


Episode 305 [S4E305]: Sarod Samrat – 13th October 2021

Question 1: Ustad Amjad Ali Khan is an Indian classical sitar player

Answer: Fake

Question 2: The study of fruits is called pomology

Answer: Not Fake

Question 3: The term penalt stroke is not associated with football

Answer: Not Fake


Episode 304 [S4E304]: Laung Lata – 12th October 2021

Question 1: ‘Alam Ara’ is the first colour film produced in India.

Answer: Fake

Question 2: Clove is obtained from the flower bud.

Answer: Not Fake

Question 3: Ulcers are caused by spicy food.

Answer: Fake


Episode 303 [S4E303]: Banarasi Paan – 11th October 2021

Question 1: The iconic song paan banaraswala was not written for the film don

Answer: Not Fake

Question 2: Naomi osaka is one of the top ranked tennis player at the moment

Answer: Not Fake

Question 3: Snakes shed their skin a few times a year

Answer: Not Fake


Episode 302 [S4E302]: The Wall of India – 10th October 2021

Question 1: Abhinav Bindra won the first olympics gold medal for India in an individual event

Answer: Not Fake

Question 2: Rekha has done nine films with Amitabh Bachchan.

Answer: Not Fake

Question 3: The tongue of a giraffe is purple in colour.

Answer: Not Fake


Episode 301 [S4E301]: Aakhri Pasta – 9th October 2021 

Question 1: The term beamer is associated wth football

Answer: Fake

Question 2: A dog sweats through its paws

Answer: Not Fake

Question 3: A brand has named their product after chunky pandey movie character

Answer: Not Fake


Episode 300 [S4E300]: Hat-trick Hero Messi – 8th October 2021

Question 1: Indian air force heaHat-trick Hero Messiquarters is located in mumbai

Answer: Fake

Question 2: Lionel messi scored a hat trick to overtake pele as top international scorer

Answer: Not Fake

Question 3: Chhau dance enacts episodes from Mahabhartha and Ramyana

Answer: Not Fake


Episode 299 [S4E299]: Helicopter to Mentor – 7th October 2021

Question 1: Tansen’s real name was Ramtanu Pandey.

Answer: Not Fake

Question 2: MS Dhoni has been named as team India’s mentor for the T20 World Cup.

Answer: Not Fake

Question 3: Biopsy test helps in diagnosis of cancer.

Answer: Not Fake


Episode 298 [S4E298]: Rocky Nora – 6th October 2021

Question 1: Nora Fatehi made her Bollywood debut with the film ‘Rocky Handsome’.

Answer: Fake

Question 2: The most venomous animal on Earth is a snail.

Answer: Not Fake

Question 3: Serena Williams won the women’s singles final at the us open 2021.

Answer: Fake


Episode 297 [S4E297]: Queen of Indipop – 5th October 2021

Question 1: Asha Bhosle is the first indian singer to be nominated for the grammy award

Answer: Not Fake

Question 2: Virat Kohli to step down as India T20 captain after world cup

Answer: Not Fake

Question 3: Daman and Diu is the smallest union territory

Answer: Fake


Episode 296 [S4E296]: Dilade Burj Khalifa – 4th October 2021

Question 1: Exercise bright star is a multinational milatry exercise held in india?

Answer: Fake

Question 2: The tallest building in the world is located in dubai

Answer: Not Fake

Question 3: More than 5 actors have played the role of james bond

Answer: Not Fake


Episode 295 [S4E295]: Mu Covid? – 3rd October 2021

Question 1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer: Fake

Question 2: Disha Patani has worked as a child artist in a telgu film

Answer: Fake

Question 3: Elephant tusks do not grow back

Answer: Not Fake


Episode 294 [S4E294]: Haryanvi Ali Khan – 2nd October 2021

Question 1: Saif ali khans ancestral home pataudi palace is located in haryana

Answer: Not Fake

Question 2: Elon musk went to space in 2021

Answer: Fake

Question 3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer: Not Fake


Episode 293 [S4E293]: Life of Butterfly – 1st October 2021

Question 1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer: Not Fake

Question 2: Famous hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer: Not Fake

Question 3: Entomology is the science that studies animals.

Answer: Fake


Episode 292 [S4E292]: Saifeena Ke 3 – 30th September 2021

Question 1: Karenna Kapoor khan and Saif Ali Khan have worked together in more than 3 films

Answer: Not Fake

Question 2: Nipah virus is transmitted from mosquitos

Answer: Fake

Question 3: Avani Lekhara is the first Indian women to win two medals in the Paralympics

Answer: Not Fake


Episode 291 [S4E291]: Bollywood’s Khiladi – 29th September 2021

Question 1: The ‘Border-Gavaskar Trophy’ test cricket series is played between India & Australia.

Answer: Not Fake

Question 2: Nirmala Sitharaman is India’s first woman finance minister.

Answer: Fake

Question 3: Akshay Kumar has worked in 8 films with the title ‘Khiladi’ in it.

Answer: Not Fake


Episode 290 [S4E290]: Doctor bana Medalist? – 28th September 2021

Question 1: A female deer is called a doe.

Answer: Not Fake

Question 2: Sushi originated in Japan.

Answer: Fake

Question 3: Suhas LY who won a silver medal in Badminton at the Tokyo Paralympics 2021 is a doctor by profession.

Answer: Fake


Episode 289 [S4E289]: Clay Courts? – 27th September 2021

Question 1: Kuchipudi is a solo dance.

Answer: Fake

Question 2: The French Open is played on Clay surface.

Answer: Not Fake

Question 3: Cruciate ligament is found in a human knee.

Answer: Not Fake


Episode 288 [S4E288]: Tiniest Omelette – 26th September 2021

Question 1: A woodpecker lays the world’s smallest egg.

Answer: Fake

Question 2: Ranbir Kapoor was the Assistant Director in Sanjay Leela Bhansali’s movie Black.

Answer: Not Fake

Question 3: India shares the longest international border with Bangladesh.

Answer: Not Fake


Episode 287 [S4E287]: Cold Blooded Creatures – 25th September 2021

Question 1: Reptiles like lizards are cold-blooded.

Answer: Not Fake

Question 2: Deepa Malik has won a gold medal at the 2016 Summer Paralympics.

Answer: Fake

Question 3: Alia Bhatt was born in London.

Answer: Not Fake


Episode 286 [S4E286]: Pongalo Pongal 

Question 1: Snakes that are active in day time generally have round pupils.

Answer: Not Fake

Question 2: MS Dhoni has scored more than 50 centuries in his cricket career.

Answer: Fake

Question 3: Pongal is a popular festival of Kerala.

Answer: Fake


Episode 285 [S4E285]: Rama Setu Nepal mein?

Question 1: Adam bridge is located between India and Nepal

Answer: Fake

Question 2: An ostrich has two toes on each foot

Answer: Not Fake

Question 3: Dadashaheb Phalke award is India’s highest award in the field of Cinema

Answer: Not Fake


Episode 284 [S4E284]: Boneless Sharks?

Question 1: Sharks do not have bones in their body

Answer: Not Fake

Question 2: Jasprit bumrah became the quickest indian pacer to take 100 test wickets

Answer: Not Fake

Question 3: Tabla is believed to be invented from mridangam

Answer: Not Fake


Episode 283 [S4E283]: Detective DC?

Question 1: ‘DC’ in DC comics stand for Detective Comics.

Answer: Not Fake

Question 2: Water is composed of two elements – oxygen and hydrogen.

Answer: Not Fake

Question 3: India’s first Muslim woman chief minister is from kerala.

Answer: Fake


Episode 282 [S4E282]: The Steyn Gun

Question 1: Sholay is the longest running indian film in theatres

Answer: Fake

Question 2: Dale Steyn who announced his retirement from International Cricket is from South Africa

Answer: Not Fake

Question 3: Mercury is nearest to the earth

Answer: Not Fake


Episode 281 [S4E281]: India’s Shooting Stars!

Question 1: Prakash Padukone was the first Indian to have won the All England Badminton championship.

Answer: Not Fake

Question 2: Sumit Antil who recently won a gold medal in the Tokyo Paralympics for India is associated with shooting.

Answer: Fake

Question 3: The deities of Jagannath Temple in Odisha are made of wood.

Answer: Not Fake


Episode 280 [S4E280]: Ant – Super Man?

Question 1: Harmanpreet Kaur holds the record for highest number of runs in women international cricket

Answer: Fake

Question 2: Ants rest for around 8-10 minutes in 12 hours

Answer: Not Fake

Question 3: Kriti Sanon made her acting debut in a bollywood film

Answer: Fake


Episode 279 [S4E279]: Indian Tennis Stalwarts

Question 1: Mahesh Bhupathi is the only Indian Tennis player to win a medal at Olympics

Answer: Fake

Question 2: The railway platform of Kharagpur station is the longest in the world.

Answer: Fake

Question 3: Atal Bihari Vajpayee is known for serving as a Prime Minister for the shortest period of time.

Answer: Not Fake


Episode 278 [S4E278]: Rockstar Ranbir

Question 1: Ranbir kapoor’s character name in rockstar was janardan jakhar.

Answer: Not Fake

Question 2: The field medal is a presigious International Honour given in Army

Answer: Fake

Question 3: Jupiter is the only planet made of gas and liquids.

Answer: Not Fake


Episode 277 [S4E277]: Silver is Gold?

Question 1: A group of tortoise is called a creep.

Answer: Not Fake

Question 2: The statue of unity in gujarat is taller than new york’s statue of liberty.

Answer: Not Fake

Question 3: In the first modern olympic games, the first placers were awarded with silver medals.

Answer: Not Fake


Episode 276 [S4E276]: God’s Debut Match

Question 1: The chikungunya virus was first detected in India?

Answer: Fake

Question 2: Sachin Tendulkar scored his first century in his debut test match

Answer: Fake

Question 3: Dark chocolate has a lower amount of sugar as compared to other varieties of chocolate

Answer: Not Fake


Episode 275 [S4E275]: Lazy Panda?

Question 1: Male koalas have two penises

Answer: Not Fake

Question 2: The size of a new born panda is a smaller than a mouse?

Answer: Not Fake

Question 3: Apple has the least content of vitamin c as compared to other fruits

Answer: Not Fake


Episode 274 [S4E274]: Madam Chief Justice

Question 1: A housefly can turn solid food into liquid by spitting or vomiting on it

Answer: Not Fake

Question 2: After 6 long years, Justice B V NAGARATHNA is in line to be the second women Chief Justice of India

Answer: Fake

Question 3: The Character Bagheera from ‘Jungle Book’ s a Black Panther.

Answer: Not Fake


Episode 273 [S4E273]: Berry Crush?

Question 1: Mice love eating Cheese.

Answer: Fake

Question 2: Strawberries are best picked just before ripening.

Answer: Not Fake

Question 3: Manish Malhotra acted in the film ‘Kuch Kuch Hota Hai’

Answer: Not Fake


Episode 272 [S4E272]: Nepotism in Politics?

Question 1: Jyotiridhya sciindia is a fourth generation mrp from his family

Answer: Fake

Question 2: Assam has the longest international border?

Answer: Fake

Question 3: Tulsi leaves are never offered to lord ganesha

Answer: Not Fake


Episode 271 [S4E271]: Women Architect

Question 1: Honeybess can flap their wings 200 times in a second?

Answer: Not Fake

Question 2: There are nine moonuments in India built by women?

Answer: Not Fake

Question 3: The longest game of chess lasted for over 20 hours

Answer: Not Fake


Episode 270 [S4E270]: Floating Apples?

Question 1: Sushmita Sen was born in Hyderabad?

Answer: Not Fake

Question 2: Bats can eat upto a thousand insects in an hour?

Answer: Not Fake

Question 3: Apples cannot float on water?

Answer: Fake


Episode 269 [S4E269]: Pencil COVID

Question 1: There is a New COVID case using Pencil Lead.

Answer: Not Fake

Question 2: India will host the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup.

Answer: Not Fake

Question 3: Just like Women, Female Whales also undergo Menopause.

Answer: Not Fake


Episode 268 [S4E268]: Phool ya Fool

Question 1: Kerala is the highest rice producing state in India.

Answer: Fake

Question 2: Indian participants have won the Miss Universe title.

Answer: Fake

Question 3: Sunflowers always face the Sun.

Answer: Not Fake


Episode 267 [S4E267]: Prof. Boman

Question 1: Boman Irani has played the character of a teacher twice

Answer: Fake

Question 2: Field marshal is the highest rank in navy

Answer: Fake

Question 3: Frogs dont drink water

Answer: Not Fake


Episode 266 [S4E266]: Foreign Homeopathy?

Question 1: Homeopathy originated in India

Answer: Fake

Question 2: Nautanki is the folk dance of Uttar Pradesh

Answer: Not Fake

Question 3: World’s First Internet Search Engine was called ‘Archie’

Answer: Not Fake


Episode 265 [S4E265]: Bin Baadal Barish

Question 1: Rishi Kapoor first role ws as a toodler

Answer: Not Fake

Question 2: Nepal is the only country apart from India where Indian Rhinoceros are found in its natural habitat

Answer: Not Fake

Question 3: Dubai created its own rainfall using drone technology

Answer: Not Fake


Episode 264 [S4E264]: Midnight Sun?

Question 1: To honour rabindranath tagore, 23 january is celebrated as literature day.

Answer: Fake

Question 2: In norway, the sun can be seen even at midnight.

Answer: Not Fake

Question 3: Vidya balan has played her namesake character vidya’ in six films.

Answer: Fake


Episode 263 [S4E263]: Melon ki Subzi?

Question 1: Aamir khan has dubbed for a dog voice?

Answer: Not Fake

Question 2: Watermelons are scientifically classified as vegetables

Answer: Fake

Question 3: Hardik Pandya dons has highest individual socore of 228 as his sport jercy

Answer: Not Fake


Episode 262 [S4E262]: India’s OG pinch hitter

Question 1: Cricketer yaspal sharma was part of the indian team than won the 1983 World Cup?

Answer: Not Fake

Question 2: The official language of kerela is kannada?

Answer: Fake

Question 3: Goats have rectangular pupils giving them peripheral vison

Answer: Not Fake


Episode 261 [S4E261]: Sach Aur Jhut Ka Saamna

Question 1: Mahabharath has launcherd an intiative called jail tourisim

Answer: Not Fake

Question 2: Kpop and K Dharma are native to South Korea

Answer: Not Fake

Question 3: Tokyo Olympics medalse are usually made from recycled mobile phones?

Answer: Not Fake


Episode 260 [S4E260]: Black Water

Question 1: Scientists have recently discover water on saturn

Answer: Fake

Question 2: Dronachauyarya award has been renamed afer PM Narendra Singh

Answer: Fake

Question 3: The persian leopards spend most of their time on tress

Answer: Not Fake


Episode 259 [S4E259]: The Karate Debut 

Question 1: Made its debut at the 2020 Tokyo Olympics.

Answer: Not Fake

Question 2: Fahrenheit is used to measure temperature.

Answer: Not Fake

Question 3: Sridevi and Sara Ali Khan share the same birthday.

Answer: Fake


Episode 258 [S4E258]: Owl’s Parliament?

Question 1: Bhaichung bhutia is the head coach of indian national football team.

Answer: Fake

Question 2: Qutub minar was built before red fort.

Answer: Not Fake

Question 3: A group of owls is called a parliament.

Answer: Not Fake


Episode 257 [S4E257]: Sinhalese Deficiency?

Question 1: Increased level of dust causes humidity in the Air.

Answer: Fake

Question 2: Beriberi is deficiency of Vitamin B1, gets its name from a Sinhalese word for ‘Weakness’

Answer: Not Fake

Question 3: The word ‘Teras’ in Dhanteras means Utensils.

Answer: Fake


Episode 256 [S4E256]: Aam Aadmi ka Ration Card

Question 1: The pupil contract when a person is hungry

Answer: Fake

Question 2: ‘Aam Aadmi ka Adhikar’ is a phrase associated with ration card

Answer: Fake

Question 3: Ayurveda is not among the four Vedas

Answer: Not Fake


Episode 255 [S4E255]: Saina: Karate Champion

Question 1: Saina Nehwal holds a brown belt in Karate.

Answer: Not Fake

Question 2: Katrina Kaif has seven siblings.

Answer: Not Fake

Question 3: Afghani is the currency of Afghanistan.

Answer: Not Fake


Episode 254 [S4E254]: Golden Tortoise

Question 1: Lord Krishna Was Born In Vrindavan.

Answer: Fake

Question 2: Euro Cup Is A Tournament In Football.

Answer: Not Fake

Question 3: Golden Greek Tortoise is the Largest Living Species of Tortoise in the World.

Answer: Fake


Episode 253 [S4E253]: Bollywood Blockbuster

Question 1: Black Window is a Female Species of Spider

Answer: Not Fake

Question 2: The Phrase 100 Crore Club refers to Films Box Office Collections

Answer: Not Fake

Question 3: India bought an aircraft carrier from France which was later renamed as INS Vikramaditya.

Answer: Fake


Episode 252 [S4E252]: DDLJ ka Naamkaran?

Question 1: New Zealand cricket team to tour Pakistan after 18 years.

Answer: Not Fake

Question 2: Starfish turn their stomach inside out to eat

Answer: Not Fake

Question 3: The movie title ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’

Answer: Fake


Episode 251 [S4E251]: Conscious Sleep?

Question 1: Golf balls bounce only on concrete.

Answer: Not Fake

Question 2: Cotton Plants need 500 days to grow.

Answer: Fake

Question 3: Dolphins Sleep with Half of their brain active.

Answer: Not Fake


Episode 250 [S4E250]: Onam: Dish ya Festival?

Question 1: Kishore kumar songs were banned on radio during the emergency?

Answer: Not Fake

Question 2: Onam is also the name of sweetned rice dish?

Answer: Fake

Question 3: Frog is a cold blooded animal?

Answer: Not Fake


Episode 249 [S4E249]: Googol ya Google?

Question 1: ‘Google’ got its name due to a spelling error

Answer: Not Fake

Question 2: Madhya Pradesh shares its border with Jharkhand.

Answer: Fake

Question 3: Mysore Paak is a sweet dish?

Answer: Not Fake


Episode 248 [S4E248]: SRK ka Fan!

Question 1: Crocodiles shed tears while eating.

Answer: Not Fake

Question 2: Pegasus is an anti-virus.

Answer: Fake

Question 3: Shah Rukh Khan has also directed the film ‘Fan.

Answer: Fake


Episode 247 [S4E247]: Human Dolphins?

Question 1: Dolphins Can Speak Like Humans

Answer: Not Fake

Question 2: Saif Ali Khan’s Real Name Is Sajid Ali Khan

Answer: Not Fake

Question 3: Bara Imambara Is In Hyderabad

Answer: Fake


Episode 246 [S4E246]: Independence Day Special

Question 1: Barak Obama Was The Cheif Guest At The 2019 Independence Day Parade In Delhi?

Answer: Fake

Question 2: Birds Evolved From Dinosaurs?

Answer: Not Fake

Question 3: The Poem Jab Tak Hai Jaan Has Been Composed By SRK Himself?

Answer: Fake


Episode 245 [S4E245]: Rockstar Sunidhi?

Question 1: Sunidhi Chauhan Made Her International Singing Debut With Bryan Adams?

Answer: Fake

Question 2: Male Seahorses Give Birth?

Answer: Not Fake

Question 3: Human Blood Turns Blue When It Is Out Of Oxygen?

Answer: Fake


Episode 244 [S4E244]: Gully Boy Fanfare

Question 1: Hair helps humans hear.

Answer: Not Fake

Question 2: If Sharks stop swimming they die.

Answer: Fake

Question 3: As of 2020 Gully Boy is teh only film to win 13 Filmfare awards.

Answer: Not Fake


Episode 243 [S4E243]: Angry Mosquitoes

Question 1: Only the female mosquitoes bite.

Answer: Not Fake

Question 2: Lightning never strikes the same place twice.

Answer: Fake

Question 3: Japanese cherry blossom trees don’t produce fruit.

Answer: Not Fake


Episode 242 [S4E242]: Bahrain -> SL -> India?

Question 1: Jacqueline Fernandez was born in Bahrain

Answer: Not Fake

Question 2: Water is the most common element on Earth.

Answer: Fake

Question 3: Hippopotamus create their own sunscreen.

Answer: Not Fake


Episode 241 [S4E241]: Olympics Special

Question 1: You can’t burp in space.

Answer: Not Fake

Question 2: Bhavani Devi is the first Indian fencer to qualify for Olympics.

Answer: Not Fake

Question 3: Tea has more caffeine than coffee.

Answer: Not Fake


Episode 240 [S4E240]: God’s Own Island

Question 1: The most spoken language in Lakshadweep is Malayalam.

Answer: Not Fake

Question 2: The Knight is the only piece in chess that moves diagonally.

Answer: Fake

Question 3: 3 Idiots movie was inspired by Chetan Bhagat’s novel ‘3 mistakes of my life’.

Answer: Fake


Episode 239 [S4E239]: India’s UNESCO City

Question 1: Ahmedabad is the first Indian city to be included in the UNESCO World Heritage list.

Answer: Not Fake

Question 2: During pregnancy ‘morning sickness’ happens only in the morning.

Answer: Fake

Question 3: Cats see the world in black and white.

Answer: Fake


Episode 238 [S4E238]: Lightning Bolt

Question 1: Usain Bolt has won 8 gold medals in Olympics

Answer: Not Fake

Question 2: Fish don’t blink.

Answer: Not Fake

Question 3: A heptagon has eight sides.

Answer: Fake


Episode 237 [S4E237]: Ancient Dance Form

Question 1: Bharatnatyam is the oldest form of dance in India.

Answer: Fake

Question 2: Atif Aslam is also an actor.

Answer: Not Fake

Question 3: Beer is older than wine.

Answer: Not Fake


Episode 236 [S4E236]: Dil Se, Yuvi

Question 1: Flaxseed is banned in France

Answer: Not Fake

Question 2: Straight From the Heart’ is an autobiography written by Yuvraj Singh

Answer: Fake

Question 3: Kajol made her Bollywood debut when she was 16 years old.

Answer: Not Fake


Episode 235 [S4E235]: Apple ya Samsung?

Question 1: Butterflies can taste food with their feet.

Answer: Not Fake

Question 2: The brand ‘Apple’ is older than ‘Samsung’.

Answer: Fake

Question 3: Four of Vishal Bhardwaj’s films are Shakespears adaptations.

Answer: Fake


Episode 234 [S4E234]: Hakuna Matata

Question 1: Pineapples usually take a year to grow.

Answer: Fake

Question 2: Timon & Pumbaa were Aladdin’s best friends in the film Aladdin.

Answer: Fake

Question 3: Sirisha Bandla is the third woman of Indian-origin to go to space.

Answer: Not Fake


Episode 233 [S4E233]: Nosey Polar Beers

Question 1: Coconut is a nut.

Answer: Fake

Question 2: The ICC T20 World Cup 2021 will be hosted by Oman

Answer: Not Fake

Question 3: Polar bears greet each other by touching noses

Answer: Not Fake


Episode 232 [S4E232]: Mother Teresa ya Didi?

Question 1: The film TOOFAN is about wrestling.

Answer: Fake

Question 2: Himalayas are the youngest mountain range in India.

Answer: Not Fake

Question 3: Kolkata’s Howrah Bridge is named after Mother Teresa.

Answer: Fake


Episode 231 [S4E231]: Internet se pehle Email

Question 1: The stickers on fruits are edible?

Answer: Not Fake

Question 2: Taapse panu made her hindi film debut in the film chashme badoor?

Answer: Not Fake

Question 3: Email existed before the world wide web?

Answer: Not Fake


Episode 230 [S4E230]: Tennis Masters

Question 1: Horses can sleep standing up.

Answer: Not Fake

Question 2: Novak Djokovic has won the Winbledon six times in a row.

Answer: Fake

Question 3: Amazon is world’s largest rainforest.

Answer: Not Fake


Episode 229 [S4E229]: Italian Eu-phoria

Question 1: Broccoli has more vitamin c than orange

Answer: Not Fake

Question 2: Italy won the men’s European championship for the second time

Answer: Not Fake

Question 3: Cocoa beans were once used as currencies

Answer: Not Fake


Episode 228 [S4E228]: Pepper Tax?

Question 1: Tigers Are The Largest Of All Wild Eats?

Answer: Not Fake

Question 2: Black Pepper Was Earlier Used To Pay Rent And Taxes?

Answer: Not Fake

Question 3: First Case Of Zika Virus Was Found In Maharastra?

Answer: Fake


Episode 227 [S4E227]: Sri Lankan Beauty

Question 1: The Chipko Movement in India was aimed at protecting rivers from getting dammed

Answer: Fake

Question 2: Jacqueline Fernandes is a former Miss World

Answer: Fake

Question 3: The 2020 Nobel Prize in Physiology or Medicine was awarded for the discovery of the COVID-19 vaccine

Answer: Fake


Episode 226 [S4E226]: Clean india, Green India

Question 1: The Sun is ten times bigger than the Earth

Answer: Fake

Question 2: India won the Kargil War when Manmohan Singh was the prime minister

Answer: Fake

Question 3: In India, Swachh Bharat Abhiyan was launched on Pandit Jawaharlal Nehru’s birth anniversary

Answer: Fake


Episode 225 [S4E225]: Rajapalayam: Sheher Ya Kutta?

Question 1: Rajapalayam Are Dog Breeds Native To India?

Answer: Not Fake

Question 2: Grass Was Among The First Things That Were Used As Tampoons?

Answer: Not Fake

Question 3: Jyotiradhiya SCI India Was Elected As Indian Health Minister In July 2021?

Answer: Fake


Episode 224 [S4E224]: Gavaskar: Stadium To Stage?

Question 1: Raspberries Are Berris?

Answer 1: Fake

Question 2: It Takes Approximately 50 Hours Or More For Fdod To Digest In Human Body?

Answer 2: Not Fake

Question 3: Cricketer Sunil Gavaskar Has Acted In A Movie?

Answer 3: Not Fake


Episode 223 [E4S223]: Space Mein Aloo

Question 1: Grasshoppers Have Ears In Their Bellies?

Answer 1: Not Fake

Q2: Potato Was The First Food That Grew On Space?

Answer 2: Not Fake

Q3: Camels Store Water In Their Humps?

Answer 3: Fake


Episode 222 [S4E222]: Olympics Special

Question 1: The Computer Mouse Was Earlier Called The Turtle?

Answer 1: Not Fake

Question 2: Thumb Is Responsible For 50% Of The Strength In Your Hand?

Answer 2: Fake

Question 3: Trampolining Is An Olympic Sport?

Answer 3: Not Fake


Episode 221 [S4E221]: Queen Of Jhansi

Question 1: Manikarnika: The Queen Of Thansi Was Directed By Kangana Ranaut?

Answer 1: Not Fake

Question 2: Humans And Dinosaurs Walked The Earth At The Same Time?

Answer 2: Fake

Question 3: Emoji Is A Japanese Word?

Answer 3: Not Fake


Episode 220 [S4E220]: Smiling Pistachio

Quesiton 1: The Word Pistachio Means Happy?

Answer 1: Not Fake

Question 2:The Official Currency Of Bhutan Is Taka?

Answer 2: Fake

Question 3: Human Tight Bones Are Stronger Than Metal?

Answer 3: Not Fake


Episode 219 [S4E219]: Origins Of Satyameva Jayate

Question 1: Giant Pandas are native to China

Answer: Not Fake

Question 2: 3 Idiots was the first film in which Aamir Khan, R Madhavan and Sharman Joshi starred together

Answer: Fake

Question 3: The words ‘Satyamev Jayate’ seen in the national emblem is taken from Rigveda

Answer: Fake


Episode 218 [S4E218]: Deep-Veer Ki Kahani

Question 1: Manu bhaker will be representing india at 2020 tokyo olympics in shoooting

Answer: Not Fake

Question 2: Ranveer singh and deepika padukone will be directed by karan johar in the upcoming film rocky and rani ki prem kahani

Answer: Fake

Question 3: The term of a member of the rajya sabha is six years

Answer: Not Fake


Episode 217 [S4E217]: Pepper: Black ya Gold?

Question 1: Flamingo birds are not pink when they are born

Answer: Not Fake

Question 2: The opening ceremony of the UEFA Euro Cup 2020 took place in London

Answer: Fake

Question 3: Pepper is also known as ‘black gold’

Answer: Not Fake